Pățania unui român care a chemat acasă un instalator pe care l-a găsit pe Internet / Ce s-a întâmplat în locuința bărbatului

Pățania unui român care a chemat acasă un instalator pe care l-a găsit pe Internet / Ce s-a întâmplat în locuința bărbatului
Sursa foto: Pixabay

Un român a chemat în locuința sa un instalator găsit pe Internet, însă ce a urmat a întrecut orice limite posibile. După ce și-a distrus propria lucrare, instalatorul l-a înjurat pe proprietar pentru că nu era de acord cu prețul propus de el.

Instalatorul ar fi distrus chiuveta și peretele unui client, după ce s-a enervat că românul nu a fost de acord cu prețul stabilit de el.

Cei doi nu au stabilit prețul la telefon înainte de efectuarea lucrării

Întâmplarea a fost făcută publică chiar de proprietar, care a menționat că a vorbit cu un meșter găsit pe Internet să îi monteze un vas WC și o chiuvetă, dar nu au comunicat prețul lucrării la telefon, înainte de efectuarea acesteia.

Când a ajuns la fața locului, instalatorul i-a cerut bărbatului 900 de lei pe lucrare, moment în care românul a refuzat. Furios și nervos, meșterul a smuls chiuveta din perete cu tot cu faianță.

„Vă rog să mă sfătuiți cum să repar peretele de mai jos. Am chemat un “meseriaș” să mă ajute să schimb un wc și o chiuvetă, mai exact pe domnul instalator Florin de pe OLX, care nu a vrut să îmi spună un preț aproximativ la telefon, că trebuie să vadă la fața locului și după ce mi-a smuls chiuveta cu tot cu faianță, mi-a cerut 900 de lei și a început să înjure când i-am spus că este exagerat și că vreau factură pentru suma asta.

Greșeala mea, cred. Mare atenție la escroci. Plăcile de faianță sunt 20cm / 15cm”, a scris bărbatul pe un grup de Facebook, potrivit Fanatik.

Unii membri ai grupului nu au așteptat prea mult și i-au recomandat românului să sune la poliție și să reclame cele întâmplate, pentru ca instalatorul respectivă să nu mai producă daune și în alte gospodării.

Alții i-au răspuns că și ei au trecut prin întâmplări asemănătoare. O femeie i-a comentat că ea a fost nevoită să plătească 2.000 de euro pentru montarea unei scări de granit.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`