Creştinii ortodocşi sărbătoresc Învierea Domnului: Mii de credincioşi au luat parte la slujba de la Catedrala Patriarhală (VIDEO)

Creştinii ortodocşi sărbătoresc Învierea Domnului: Mii de credincioşi au luat parte la slujba de la Catedrala Patriarhală (VIDEO)

A fost o noapte a mântuirii, unul dintre cele mai importante momente ale creştinătăţii. A fost momentul în care lumina sfântă de la Ierusalim a fost împărţită tuturor, iar mai apoi a ajuns în casele oamenilor. Mii de credincioşi au luat parte la slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală, din Capitală.

La acest îndemn, sute de oameni s-au apropiat pentru a primi Lumina Sfântă, după săptămâni de aşteptare, post şi rugăciune. A fost o noapte în care o mare de lumânări a risipit întunericul nopţii, iar toată suflarea creştină adunată în faţa Catedralei Patriarhale a cântat într-o voce „Hristos a Înviat!”.

A fost o noapte a mântuirii si unul dintre cele mai importante momente ale creştinătăţii.

Mii de oameni au venit, cu mic cu mare, să primească Lumina la Catedrala Patriarhală din Capitală şi să se roage pentru binele familiei şi sănătate.

În toată ţara sute de mii de credincioşi au participat la slujbele de înviere. De la Constanţa la Suceava, de la Sibiu, la Botoşani sau Iaşi, românii s-au apropiat să primească binecuvântarea. A fost o noapte Sfântă, în care rugăciunea s-a aflat pe buzele tuturor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`