Pasajul Unirii se închide circulației începând de duminică. Rute alternative

Pasajul Unirii se închide circulației începând de duminică. Rute alternative
Foto: Hepta.ro / Petrisor Iordan / Petrisor Iordan

Circulația rutieră în Pasajul Unirii va fi închisă începând de duminică, 19 iunie, și până în luna septembrie, context în care Brigada Rutieră a trasat rutele alternative și spune că echipajele sale vor monitoriza întreaga zonă pentru a fi evitate ambuteiajele.

„Mai sunt trei zile până la închiderea circulației rutiere în Pasajul Unirii, în vederea începerii lucrărilor de punere în siguranță a acestui obiectiv, încadrat, în urma expertizelor, în clasa stării tehnice IV – nesatisfăcător, ceea ce înseamnă că prezintă deficiențe serioase la structura de rezistență precum și o stare generală avansată de degradare. Astfel, începând de duminică, 19 iunie a.c. și până în luna septembrie, interval în care nu se va mai putea circula prin pasaj, Brigada Rutieră va institui rute alternative, pentru a veni în sprijinul tuturor celor care tranzitau această zonă”, spune Brigada Rutieră.

Traficul rutier în centrul Capitalei va fi configurat, iar șoferii care până acum traversau intersecția Unirii prin pasajul subteran, vor circula de duminică pe deasupra acestuia.

Rutele alternative puse la dispoziție de Brigada Rutieră pe perioada închiderii Pasajului rutier Unirii:

  • Bd. Dimitrie Cantemir – Bd. Mărășești – Bd Mircea Vodă – Bd. Corneliu Coposu – Bd. I.C. Brătianu;
  • Bd. Dimitrie Cantemir – Bd. Mărășești – Bd Mircea Vodă – Bd. Hristov Botev – Bd. Carol I -Piața Universității;
  • Calea Victoriei – Splaiul Independenței – Piața Unirii – Bd. Dimitrie Cantemir;
  • Str. Buzești – Str. Berzei – Str. Vasile Pârvan – Splaiul Independenței – Bd. Libertății.

„Pentru ca circulația să se desfășoare în condiții decente și pentru a fi evitate ambuteiajele, întreaga zonă va fi atent monitorizată de echipaje ale Brigăzii Rutiere. Totodată, Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să folosească traseele alternative recomandate, să respecte cu strictețe semnalizarea rutieră temporară instituită în zona lucrărilor și semnalele agenților de poliție rutieră”, a adăugat Brigada Rutieră.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`