Pasajul Unirii, închis la doar câteva zile de la inaugurare. Un TIR a rupt limitatorul de înălțime (GALERIE FOTO)

Pasajul Unirii a fost închis la doar câteva zile după reabilitare. Un TIR a rupt limitatorul de înălțime. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Pasajul Unirii, deschis acum câteva zile, a fost închis temporar, în această dimineață, după ce un TIR a rupt limitatorul de înălțime de la intrarea în subteran, scrie digi24.ro.

Este cel de-al treilea incident care are loc în ultimele zile, după redeschiderea pasajului.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI.

Pasajul Unirii, închis după ce un TIR a rupt limitatorul de înălțime

Circulația a fost blocată în această dimineață în centrul Capitalei, după ce un TIR a rupt limitatorul de înălțime la intrarea în pasaj, iar sensul de mers către Universitate a fost închis.

Nu este primul accident care are loc după redeschiderea Pasajului Unirii, căci zilele precedente alte două incidente similare s-au petrecut, după ce două autocare au lovit, la rândul lor, limitatoarele de înălțime.

După cele întâmplate atunci, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a reacționat pe pagina sa de Facebook și a tras un semnal de alarmă șoferilor.

„Respectați regulile și semnele de circulație afișate clar încă de la intrarea în Pasajul Unirii!

Altfel, riscați să vă răniți, pe voi sau pe alți participanți la trafic, să vă avariați mașinile și să suportați cheltuielile de refacere pentru eventualele distrugeri provocate la acest obiectiv realizat și pus în siguranță de comunitatea Sectorului 4.

Ieri, un șofer de autocar a ignorat semnul de circulatie pe care era specificată clar înălțimea maximă pe care un autovehicul trebuie să o aibă pentru a putea intra în pasaj, și a rămas blocat în poarta de protecție de dinainte de intrarea în tunel.

Este bine totuși că nu s-a întâmplat ceva mai grav, însă nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat în pasaj, dacă nu era acest delimitator din fier pe care este afișată restricția de 3,5 metri înălțime?”, a fost mesajul acestuia, postat în urmă cu două zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`