Pasajul Basarab se va deschide pe 19 iunie. 18 iunie – Ziua Porţilor Deschise pentru cetăţeni

Pasajul Basarab se va deschide pe 19 iunie. 18 iunie – Ziua Porţilor Deschise pentru cetăţeni
Foto: B1 TV

Pasajul Basarab se deschide duminică după-amiază. Anunţul a fost făcut, vineri, de primarul general Sorin Oprescu. Bucureştenii vor avea însă ocazia să-l viziteze sâmbătă începând cu ora 10. Pasajul va face legătura Bulevardul Nicolae Titulescu, podul Grozăveşti şi Şoseaua Orhideelor, traversând Dâmboviţa.

Au mai rămas de montat doar lifturile şi trotuarele rulante care vor face legătura cu Gara de Nord şi cu staţia de metrou Basarab. Şinele de tramvai sunt şi ele pregătite. De asemenea staţia de tramvai a fost acoperită cu policarbonat transparent.

În scurt timp, şoferii care vor circula pe Pasajul Pasarab vor ajunge mult mai repede din nord în vestul Capitalei. Şi pietonii vor beneficia de noua lucrare, întrucât cei care vor folosi tramvaiul vor ajunge direct la staţia de metrou Basarab cu ajutorul lifturilor. De asemenea, cei care vor dori să ajungă la Gara de Nord vor putea folosi trotuarele rulante. Însă aceste lucruri vor mai dura o perioadă.

Pasajul Basarab este cea mai mare lucrare de infrastructură din România, din ultimii 20 de ani, potrivit primarului Sorin Oprescu.

Pasajul Basarab se deschide duminică, 19 iunie

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`