Victor Ponta: PSD face o propagandă jenantă. Ca social democrat mă simt chiar indignat de această asociere cu ignoranţa, analfabetismul, corupţia şi aroganța

Victor Ponta: PSD face o propagandă jenantă. Ca social democrat mă simt chiar indignat de această asociere cu ignoranţa, analfabetismul, corupţia şi aroganța
Sursă foto: Facebook / Victor Ponta

Atunci când nu îi fură direct,Partidul Social Democrat foloseşte bani de la bugetul de stat pentru a face „o propagandă jenantă”, a indicat preşedintele Pro România, într-o postare de pe Facebook de sâmbătă.

„Conducerea PSD primeşte de la Bugetul de Stat ( din taxele şi impozitele romanilor ) aproape 200.000 EURO / ZI !!! ( am scris corect – pe zi! ) / şi foloseşte banii pentru o propagandă jenantă ( atunci când nu îi fură direct)!”, a scris Victor Ponta.

Comentariul deputatului a venit după ce, într-un articol marca Digi24, se aratăcă pentru a-şi promova „realizările”, Partidul foloseşte imagini din Ucraina, Africa de Sud sau Canada. Un exemplu concret fiind aşa-zisa gară „modernizată” din Targu-Mureș, care de fapt ar fi din capitaa Ucrainei, Kiev.

Nu este, însă, prima dată când PSD-ul foloseşte imagini din alte țări pentru a-şi promova imaginea. În luna martie, Partidul a folosit imaginea unui muncitor rus, de pe un șantier din Rusia, ca ilustație pentru un mesaj cu privire la faptul că încep lucrările la Autostrada Moldovei.

„Ca social democrat mă simt foarte jenat ( chiar indignat) de această asociere cu ignoranţa, analfabetismul , corupţia şi arogantă pe care o văd acum la liderii PSD!

Mai ales că această ruşine îngrozitoare este plătită din taxele şi impozitele romanilor! Bani luaţi de la şosele, şcoli şi spitale – pentru a fi folosiţi în mod jenant pentru o propagandă stupidă !!!”, a adăugat Victor Ponta pe Facebook.

Postarea originală a lui Victor Ponta de pe Facebook

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`