PĂRINȚII care postează imaginii cu propriii COPII GOI pe rețelele de socializare riscă DOSAR PENAL

PĂRINȚII care postează imaginii cu propriii COPII GOI pe rețelele de socializare riscă DOSAR PENAL
Foto: pixabay.com

Dragi părinți, dacă vă gândiți să postați fotografii cu proprii copii goi pe rețelele de socializare, gândiți-vă de două ori înainte.

Există riscul să intraţi în atenţia oamenilor legii și să vi se întoocmească dosar penal, transmite pro tv.

INCENDIAR! CE FAC OANA ROMAN ȘI SOȚUL EI CÂND NU-I VEDE NIMENI! IMAGINI BOMBĂ AU AJUNS PE INTERNET

Cele mai multe imagini sunt pe Facebook. Aplicația șterge automat unele fotografii, iar pe altele le raportează Centrului American pentru Copii dispăruţi şi exploataţi. Sesizările sunt trimise Europolului, pentru cazurile europene, iar Europol le direcţionează fiecărei ţări în parte.

Polițiștii români spun că zeci de mii de cazuri cu copii români fotografiați goi sau semigoi ajung pe Internet, sunt luați în vizor și ajung cazuri de dosare penale.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

„Părinţii trebuie să înţeleagă că o poză pe care ei o consideră inocentă poate să fie probă într-un dosar penal, iar ei să fie chemaţi la audieri, să dea explicaţii pentru fotografie. Noi primim foarte multe sesizări de la colaboratorii internaţionali, iar în funcţie de gravitate se întocmesc dosare penale”, spune un ofițer DCCO pentru sursa citată.

SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNȚAT DE APOSTOLI! URGIA LOVEȘTE PESTE CÂTEVA ZILE (IMAGINI DE INFARCT)

Autoritățile mai atrag atenția că aceste fotografii ajung și pe mâna pedofililor. Tocmai de aceea, numeroase organizaţii pentru protecţia copilului şi-au îndreptat direcţia spre campanii menite să-i facă pe părinţi să conștientizeze publicarea unei astfeld e imagini.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`