Parfumul cu aromă de cartofi, cea mai nouă fiță în industrie. Care sunt magazinele care îl comercializează

Parfumul cu aromă de cartofi, cea mai nouă fiță în industrie. Care sunt magazinele care îl comercializează
Foto: pixabay.

O firmă poloneză, specializată în „parfumurile de nișă care seduc și intrigă”, a realizat un parfum cu aromă de cartofi. Parfumul este vândut în cele mai sofisticate magazine.

Cum a fost creat acest parfum

Inventatorul parfumului a declarat că ideea i-a venit în timpul vizitelor sale la piața locală, încă din perioada copilăriei. Parfumul se numește Polish Potatoes și este „un tribut adus farmecului cu picioarele pe pământ și aspru al piețelor poloneze, unde cu fiecare pas descoperim magia unicității în simplitate”, conform click.ro. 

Michał Gilbert Lach, fondatorul și directorul firmei Bohoboco a crescut în orașul Żywiec, a declarat că parfumul de cartofi aduce la viață amintirile pe care le are din copilărie. „În fiecare miercuri dimineața, fermierii și artizanii locali se adunau, creând un spațiu magic care prindea viață”, spune Lach. „Aceste momente erau ca niște călătorii în adâncul sufletului, unde fiecare miros aducea o nouă descoperire”.

Cartofii, în special, sunt „comorile de aur ale zonelor rurale poloneze”, adaugă el. „Pielea lor pământie, încă umedă de la roua de dimineață, radia o coardă profundă, senzuală”.

Firma a transmis că pe lângă „notele de cartofi nobili care pulsează în inima compoziției”, parfumul include și note de sfeclă, grâu, iarbă, piele și pin.

Unde poate fi achiziționat parfumul

Bohoboco este o firmă inventată de Lach în 2016, iar de-a lungul timpului a câștigat o serie de premii. Parfumurile sale sunt vândute în saloanele de parfumerie din întreaga lume, precum New York, Los Angeles, Paris, Roma, Viena, Berlin și Dubai.

Lach spune că scopul său a fost întotdeauna să „pună în sticluțe parfumurile pe care mi le amintesc din copilărie”. Printre parfumurile lansate ulterior de firmă se numără morcovul sălbatic, vinul roșu și caramelul cu sare de mare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:09 - Tănase Stamule (PNL), despre Nelu Tătaru: Dacă există probe, va plăti, dacă nu există, va câștiga în Instanță. Poate rămâne membru de partid, dar nu poate candida la nimic și nu mai poate ocupa o funcție de conducere (VIDEO)
22:07 - Pepe, atac furibund la adresa fostei soții, după ce a fost chemat din nou la tribunal: „Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele”
21:46 - Florin Bodog (PSD), despre acuzațiile de corupție care îl vizează pe Nelu Tătaru: „E greu pentru orice lider de partid să explice aceste gesturi” (VIDEO)
21:40 - Mircea Hava, despre coaliția PSD-PNL: „Dacă mă întrebați pe mine, mâine aș pleca de la guvernare / Ar fi excepțional să despărțim odată apele” (VIDEO)
21:19 - Aurora boreală, vizibilă pe cerul României, în această noapte. Cum de are loc acest fenomen și ce ne recomandă specialiștii
21:09 - Românii vor putea observa o schimbare importantă în magazine, începând de vineri. Companiile care nu se supun noii reguli riscă sancțiuni
21:07 - NATO începe exercițiul militar nuclear, anunță Mark Rutte. „Este vital să ne testăm apărarea”
20:39 - Ce ți se poate întâmpla, dacă mănânci ciocolata Dubai. Riscurile sunt uriașe pentru sănătate
20:25 - Laura Vicol a demisionat din PSD / Demisia, la o zi după ce a apărut informația că DIICOT a deschis dosar penal în cazul Nordis
20:21 - Cât costă încărcarea unei mașini electrice, în România. Prețurile sunt mai mari decât în vestul Europei