Parchetul Capitalei: Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu se reia luni la Poliţia Capitalei

Parchetul Capitalei: Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu se reia luni la Poliţia Capitalei
Foto: bolintineanu.ro

Audierea elevilor de la Liceul „Dimitrie Bolintineanu” va fi reluată luni, de la ora 10.00, la Poliţia Capitalei, în weekend nefiind planificate audieri în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Corina Paraschivescu, a declarat că nu au fost planificate pentru sâmbătă audieri ale elevilor de la Bolintineanu, deşi procurorul şef al Parchetului Capitalei anunța vineri că audierile începute în aceeaşi zi vor continua sâmbătă, cu o pauză duminică, şi se vor relua luni, notează Mediafax.

Vineri seară, 17 dintre cei 20 de elevi care îşi luaseră angajamentul că vor veni în cursul zilei la audieri s-au şi prezentat, singuri, la Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au mers, vineri, la Liceul „Dimitrie Bolintineanu”, cu autocare, pentru ca 100 de elevi să fie duşi la audieri, după susţinerea ultimei probe a bacalaureatului.

Oamenii legii au mers la liceu pentru a pune în executare peste o sută de mandate de aducere emise pe numele unor elevi care au susţinut examenul de bacalaureat la această şcoală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`