Parada modei la începutul anului școlar. O elevă din Cluj a stârnit revoltă după ce a venit îmbrăcată ca de club: „Nici uniforma nu mai este ce a fost” (FOTO)

Parada modei la începutul anului școlar. O elevă din Cluj a stârnit revoltă după ce a venit îmbrăcată ca de club: „Nici uniforma nu mai este ce a fost” (FOTO)
Inquam Photos/ Octav Ganea

Se pare că în unele școli din România, uniformele sunt de domeniul trecutului. O elevă din Cluj-Napoca i-a uimit pe toți cu ținuta ei din prima zi de școală. Mai mult decât atât, tânăra a stârnit revoltă în mediul online după ce s-a îmbrăcat într-o rochie de club.

Îmbrăcată ca de club în prima zi de liceu

La fiecare început de an școlar, elevii se pregătesc să își etaleze ținutele extravagante și nicidecum să își cunoască profesorii sau să-și revadă colegii.

Este și cazul Sonnyei, o tânără care a ales să poarte la festivitatea de începere a noului an școlar o rochie neagră scurtă, potrivită mai degrabă pentru o petrecere.

Pe pagina sa de Facebook, ea a postat și un videoclip în care își etalează ținuta purtată în prima zi de școală. În plus, aceasta a făcut și o descriere controversată: „Iar nu vă convine ținuta mea 😂🤦‍♀️ ar mai lipsi să vorbească acum știrile că fac școala de râs… Clujul deja l-am făcut 🙉😂”, notează click.ro.

Internauții și-au lăsat părerile în comentarii

„Dacă e la liceu sau pe clase terminale chiar nu e nicio problemă”

„Și la festivitate nu se putea o ținută decentă? Că din astea e plină lumea”

„Mergi la școală, nu la club. Rușine să-ți fie, dar mai ales părinților să le fie rușine”

„Mai nou, școala s-a transformat în club”

„Nici uniforma nu mai este ce a fost”

„Dacă și asta mai e ținută de școală… Dă-o dracu. Cică invidie. Hai, totuși, să facem diferența dintre școală și club”

„În Marea Britanie uniforma școlară este obligatorie, de-asta ar fi bine să fie și la noi, profesorii ar putea preveni această situație, este vina statului, nu a fetei că s-a îmbrăcat așa…o să ne ducem la vale mai rău dacă nu se vor lua masuri: 1 – uniforma obligatorie, și 2 – fără buyilling în școli. Părinții să primească amendă la așa cazuri”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de oameni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`