Panică la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa: Alarma de incendiu s-a declanşat din cauza unui senzor, la ora 3:00 dimineața

Panică la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa: Alarma de incendiu s-a declanşat din cauza unui senzor, la ora 3:00 dimineața
Foto: Facebook/ISU

Au fost momente de panică miercuri noaptea la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Alarma de incendiu s-a declanșat accidental în jurul orei  03:00.

Alarma de incendiu s-a declanșat la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa

Potrivit ISU Dobrogea apelul prin 112 a fost primit la ora 03:32 de la doctorul de garda prin care se semnala faptul că au fost efectuate verificări pe amplasament fără a se identifica motivul declanșării alarmei de incendiu.

„La fata locului intervin 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autoscara și 1 SMURD B din cadrul Detașamentului „Fripis Marius Daniel” pentru verificări suplimentare. Până la acest moment nu au fost identificate surse de foc“ – au precizta reprezentanții ISU Dobrogea.

În urma recunoașterii efectuate la fața locului, nu au fost identificate probleme. La momentul declanșării alarmei, în salon nu se aflau pacienți, sau personal medical:

„Sistemul de detecție și alarmare la incendiu a fost declanșat de un senzor din zona salonului de tratament pacienți situat la etajul 2. La momentul declanșării alarmei, în salon nu se aflau pacienți, sau personal medical. După repornirea sistemului de detecție și alarmare la incendiu, alarma nu s-a mai declanșat. Până la sosirea echipajelor de intervenție, cât și după sosirea acestora, nu au fost persoane evacuate sau autoevacuate“ – au mai precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:19 - Luca Reghecampf rupe tăcerea. Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „Ne folosește pe noi, copiii, ca pe un scut”
22:11 - Un șofer presupus beat era să spulbere caravana Kamalei Harris. Bărbatul spune că nu-și amintește cum a ajuns pe autostradă
22:06 - Diana Stoica (USR), despre acuzațiile lui Nicolae Ciucă la adresa PSD: Dacă este atât de grav ce plănuiește să facă PSD-ul, ce mai caută cu ei la Guvern? Nu înțeleg (VIDEO)
22:02 - Burduja acuză că mai multe ONG-uri blochează investițiile în sectorul energetic românesc: „Toate aceste beneficii pentru țară și regiune cred că supără anumiți actori statali sau nestatali” (VIDEO)
21:46 - Sebastian Burduja a spus motivele pentru care România a importat energie în primele 8-9 luni din acest an: Sunt mai multe cauze. 30 și ceva de ani, România nu a investit în producția de energie (VIDEO)
21:39 - Eva Mendes: „Nu am fost niciodată vreo mare actriță, nu am fost niciodată îndrăgostită de actorie”
21:32 - Burduja: „În ce privește pregătirea pentru iarnă, stăm bine, avem depozitele de gaz în supraplin” / Ce se întâmplă cu schema de plafonare a prețurilor la energie (VIDEO)
21:26 - O zonă din București va arăta complet diferit până la sfârșitul lui 2027. Ce modificări sunt în plan
21:09 - Nicolae Ciucă a anunțat că dorește extinderea programului “O masă sănătoasă” în toate școlile din România și extinderea în toate județele a învățământului dual profesional, “cu campusuri de profil, unde elevii vor ieși cu o profesie”
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%