PANICĂ la marginea Bucureștiului: Substanța pentru țânțari a AFECTAT oamenii!

PANICĂ la marginea Bucureștiului: Substanța pentru țânțari a AFECTAT oamenii!

Panică în Popești Leordeni, joi seară! Oameniiau sunat la 112 pentru a cere ajutorul, plângându-se că substanța cu care s-a dat împotriva țânțarilor le-ar face foarte rău, scrie DC News.

”Ce se intampla in Popesti??? Cu ce substanțe dau??? Noi tușim toți! De la copil la cățel!!! Abia mai respirăm!”

”Băgați câinele în casa dacă este afara!Este foarte puternicăsoluția! Nu cred ca e normal așa! Hai totuși sa nu îngrășăm porcul in ziua de ajun!Spălați-văpe ochi, fața cu apărece și dacă va ustura nasul puneți ser fiziologic!”,

”Am stranuntat de 15 ori la rând. Nu exagerez”,

”Va veni un echipaj de la poliție să încerce să intercepteze masina care împrăștie substanta… să verifice dacă e in regula ce se întâmplă!”.

Situația din Popești s-a repetat și în comuna Berceni, aflată în apropiere. Primarul localității, Covrigea Gheorghe, a recunoscut existența unei probleme cu soluția de stropit împotriva țânțarilor și a anunțat că a oprit dezinsecția. „Vă mulțumesc pentru sesizările făcute privind dezinsecția din această seară. Într-adevăr, în foarte multe zone din localitate aerul era inrespirabil și foarte multe persoane acuzau stări de rău. (…) Urmează să verificăm documentele însoțitoare acestei acțiuni (substanța folosită și concentrația)”, a scris Covrigea Gheorghe pe Facebook.

Ulterior, el a spus că a încercat să ia o probă din substanța folosită dar nu a primit acceptul și „mașina a plecat fără acceptul nostru”.

„Am încercat să luăm o probă din substanța folosită însă nu am primit acceptul, motivând că trebuie să fie o persoană “abilitata”. Atât persoanele de pe mașina de dezinsecție, cât și doamna Tanța Cojocaru-responsabilă de acțiune, nu au știut să îmi spună cine ar fi, de drept, abilitat să facă acest lucru. Mi-au spus că furnizorul poate luă probe (???) iar când am solicitat să aștepte până vine poliția și o persoană care poate preleva probe, mașina a plecat, în fugă, fără acceptul nostru”, a mai scris acesta.

Rămâne de văzut ce explicații vor da autorităților în privința situației create.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`