Panică la bordul unui avion FlyDubai / Pasagerii au auzit zgomote asemănătoare cu cele ale focurilor de armă (VIDEO)

Panică la bordul unui avion FlyDubai / Pasagerii au auzit zgomote asemănătoare cu cele ale focurilor de armă (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay.com

Peste 100 de pasageri de la bordul unei aeronave FlyDubai au trecut prin momente dramatice, după ce au rămas fără lumină și au auzit sunete similare focurilor de armă. Unul dintre motoarele avionului au luat foc în timpul zborului.

Momentul nu a putut trece fără să fie surprins, iar imaginile dramatice au fost postate imediat pe Internet.

În cadrul unui videoclip postat pe rețelele de socializare, un pasager aflat la bordul aeronavei FlyDubai Boeing 737-8KN, decolat din Kathmandu, a surprins momentul în care pasagerii au început să se sperie.

Pasagerii avionului au trăit momente de panică din cauza unui motor care a luat foc

La bordul avionului FlyDubai Boeing 737-8KN pasagerii au trăit momente de panică, după ce un motor al aeronavei a luat foc. Pasagerii, confuzi, stăteau pe scaune, iar la un moment dat în spatele lor s-au auzit niște sunete ca de mitralieră însoțite de flăcări intermitente.

În momentul incidentului, în avion erau 167 de pasageri și membri ai echipajului. Compania aeriană a transmis că unul dintre motoarele avionului a luat foc imediat după decolarea de pe aeroportul din capitala Nepalului, potrivit Fanatik.

După ce situația a fost remediată, zborul a fost continuat.

În urma incidentului, avionul decolat la ora locală 9:30 a aterizat de urgență la Tribhuvan, principalul aeroport internațional, care deservește orașul Kathmandu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`