POSTUL PAȘTELUI! Pâinea pustnicească fără coacere, „regina postului”. Cum se prepară

POSTUL PAȘTELUI! Pâinea pustnicească fără coacere, regina postului”. Cum se prepară

Mai e puțin până când începe postul Paștelui, iar credincioșii se pregătesc cu rețete alese. Pâinea pustnicească este una dintre ele. Aceasta poate fi mâncată nu doar în perioadele de post, ea având numeroase beneficii pentru sănătate dacă e preparată corect.

NU E GLUMĂ! CABRAL ȘI-A LUAT ADIO: A PRINS-O CU MINCIUNA PE ANDREEA IBACKA (GALERIE FOTO)

Pâinea pustnicească contribuie la curățarea colonului, un alt beneficiu este că odată consumată această pâine echilibrează nivelul glicemic, conține numeroase vitamine, ferește organismul de numeroase boli.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR A FUGIT DE SALMAN KHAN DUPĂ CE A PRINS-O ÎN FAP! DOAMNE, CE NEBUNIE

Nu este nevoie de preparare termică, potrivit click.ro.Pentru a face acest tip de pâine ai nevoie defăină integralăși apă. Coca obținută din amestecul celor două ingrediente trebuie să fie tare. Apoi, aluatul se pune într-un loc uscat și cald, la dospit cca 7-8 ore, iar temperatura la care se lasă la uscat să nu depășească 30 grade Celsius. Este important să știi că nu e bine s-o consumi înainte de 10-12 ore după ce s-a uscat.

O poți mânca atunci sau o poți lăsa să se întărească mai mult, obținând pesmet.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`