Pâinea folosită pentru sandvişurile Subway din România, importată din Germania
Pâinea pe care Subway România o foloseşte pentru sandvişuri este importată din Germania, a declarat Constantin Degeratu, antreprenorul care deţine franciza pentru restaurantele amintite din Piaţa Victoriei şi Cocor.
„Un Subway nu este un sandviş, este un fel de mancare. Lumea nu merge la Subway ca să mănânce un sandviş ci ca să ia masă. La noi nu se folosesc toxine. Un sandviş are 6 grame de grăsime. Pâinea este importată din Germania, e un anumit conţinut. Nu este vorba că nu poate fi replicat în România ci este vorba de costuri”, a spus Degeratu pentru ZF.
Totodată, antreprenorul român a precizat că taxa pentru franciza Subway este 7.500 de euro.
“Se plăteşte o redevenţă din vânzări şi o plată iniţială de 7.500 de euro. Fiecare locaţie are un business plan care trebuie aprobat nu doar de agentul de dezvoltare dar şi din headquarter-ul din SUA. Designul restaurantului e făcut în America. Peste tot în lume, este practicat în acelaşi fel. Există 39.000 de restaurante pe plan mondial. România e a 100 a ţară în care există francize”, a afirmat Degeratu,
Acesta a anunţat că vrea ca anul acesta să mai deschidă cel puţin două locaţii.
“Poate fi şi un drive-through. Suntem în discuţii în acest sens cu mari companii de benzinărie”, a conchis Degeratu.