Încă 15 pacienți infectați cu coronavirus au murit. Bilanțul deceselor în rândul pacienților diagnosticați cu COVID-19 a ajuns la 387

Încă 15 pacienți infectați cu coronavirus au murit. Bilanțul deceselor în rândul pacienților diagnosticați cu COVID-19 a ajuns la 387
Foto: pixabay.com

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi dimineață, alte 15 decese în rândul pacienților infectați cu coronavirus. Astfel, bilanțul a urcat la 387 de victime. Ultimele fatalități se referă la pacienți diagnosticați cu COVID-19, care proveneau din județele Hunedoara, Botoșani, Ilfov, Arad, Bihor, Timișși Mureș.

387 de pacienți infectați cu coronavirus au murit

Decesul 373 se referă la un bărbat de 49 de ani, din județul Hunedoara. El a fost internat în 3 aprilie, la Spitalul Județean de Urgență Deva – Secția Boli Infecțioase, dar a fost transferat la terapie intensivă în 8 aprilie. Probele au fost recoltate în 4 aprilie, iar rezultatul a venit pozitiv o zi mai târziu. Victima nu avea condiții medicale pre-existente cunoscute.

Decesul 374 se referă la o femeie de 70 de ani, din județul Hunedoara, care a fost internată în 1 aprilie la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj, pentru ca în 4 aprilie să fie transferată în Spitalul Județean de Urgență Deva, la secția ATI. Probele au fost recoltate în 2 aprilie, iar ea a fost confirmată cu COVID-19 în 3 aprilie. Decesul a fost înregistrat în 15 aprilie. Condiții medicale pre-existente: neoplasm de cap de pancreas în stadiu terminal. CIC.

Decesul 375 se referă la un bărbat de 68 de ani, din județul Botoșani. El a fost internat între 3 martie și 10 aprilie în Secția Oncologie din Spitalul Județean de Urgență Botoșani. Apoi, în 13 aprilie, el a fost internat din nou, cu febră și dispnee. Probele au fost recoltate în 10 aprilie, iar bărbatul a fost confirmat cu COVID-19 în 13 aprilie. Decesul a survenit în 14 aprilie.Condiții medicale pre-existente: neoplasm bronhopulmonar.

Decesul 376 se referă la un bărbat de 62 de ani, din județul Botoșani. Debutul bolii sale a avut loc în 10 aprilie, dar victima a fost internată în 12 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Botoșani. Probele au fost recoltate chiar în ziua internării, iar el a fost confirmat cu infecție cu coronavirus pe 14 aprilie, când a și decedat.Condiții medicale pre-existente: BPOC, Diabet zaharat tip II, Boala cardiovasculară.

Decesul 377 se referă la un bărbat de 50 de ani, din județul Ilfov, care a fost internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Colentina în 9 aprilie. Probele au fost recoltate tot atunci, iar el a fost confirmat o zi mai târziu, în 10 aprilie. Decesul avea să vină în 15 aprilie. Condiții medicale pre-existente: Diabet zaharat tip II, HTA

Decesul 378 se referă la un bărbat de 61 de ani, din județul Arad. Debutul bolii sale a avut loc în 7 aprilie. El a fost internat în 8 aprilie în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, la Secția Recuperare – BFT, cu diagnostic de insuficiență respiratorie acută. Probele au fost recoltate în 8 aprilie, când a și fost confirmat cu COVID-19. El a decedat în 15 aprilie. Condiții medicale pre-existente: Diabet zaharat tip II, HTA.

Decesul 379 se referă la un bărbat de 49 de ani, din județul Bihor. Boala sa a debutat în 30 martie, iar el a fost internat în 2 aprilie în Spitalul Clinic Municipal Oradea, la terapie intensivă. Ulterior, el avea să fie transferat la Spitalul Orășenesc Arad. Probele au fost recoltate în 2 aprilie și tot atunci a fost diagnosticat cu infecție cu coronavirus. Decesul a avut loc în 15 aprilie.A avut contact cu un caz confirmat.

Decesul 380 se referă la un bărbat de 76 de ani, din județul Bihor. Boala sa a debutat în 28 martie, iar victima a fost internată în 1 aprilie la secția de ATI din Spitalul Clinic Municipal Oradea. La momentul internării erau recoltate și probele, bărbatul fiind confirmat cu COVID-19 în aceeași zi. Data decesului este 15 aprilie.Condiții medicale pre-existente: HTA, Fibrilatie atriala, Diabet zaharat tip II, insuficiență multiplă de organe.A avut contact cu un caz confirmat.

Decesul 381 se referă la un bărbat de 66 de ani, din județul Bihor. Boala sa a debutat în 3 aprilie, iar el a fost internat în 7 aprilie, direct în ATI, la Spitalul Clinic Municipal Oradea. Probele au fost recoltate în 7 aprilie. El a fost confirmat cu COVID-19 în 8 aprilie. Decesul a fost înregistrat în 15 aprilie.Condiții medicale pre-existente: HTA, BPOC, Gută.A avut contact cu 2 cazuri confirmate.

Decesul 382 este o femeie de 75 de ani, din județul Hunedoara, a cărei boală a debutat pe 11 aprilie. În aceeași zi avea să fie internată în Spitalul Orășenesc Hațeg, la Secția Neurologie. Tot atunci i-au fost recoltate și probele, iar rezultatul avea să vină pozitiv, în 15 aprilie, la Institutul de Medicină Legală Cluj. Decesul s-a produs în 13 aprilie.Condiții medicale pre-existente: AVC, Hemiplegie, HTA, Insuficienta cardiaca, BPOC decompensat, Sclerodermie, Depresie.

Decesul 383 se referă la un bărbat de 61 de ani, din județul Timiș. Boala sa a debutat în 5 aprilie. El a fost prezentat pe 10 aprilie în UPU de la Spitalul Clinici Municipal Timișoara, iar mai apoi internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie în 11 aprilie. Probele au fost recoltate în 10 aprilie, iar el a fost confirmat cu COVID-19 în 11 aprilie. Decesul s-a produs în 15 aprilie.Condiții medicale pre-existente: HTA, Boala hepatica, Diabet zaharat tip II, Boala pulmonara cr. (posibil TB în antecedente, conform declarațiilor fiului).

Decesul 384 se referă la o femeie de 66 de ani, din județul Mureș, care a fost internată în 5 aprilie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, la Secția Gastro-enterologie, cu diagnostic de ciroză hepatică decompensată. Boala sa a debutat în 7 aprilie, cu stare de astenie accentuată, cefalee și diaree. Probele au fost recoltate în 8 aprilie, iar rezultatul a venit pozitiv în 9 aprilie. În aceeași zi, femeia era transferată în Secția Boli Infecțioase 1, iar apoi în ATI. Decesul s-a produs în 15 aprilie.

Decesul 385 este un bărbat de 51 de ani, din județul Mureș. Boala sa a debutat în 3 aprilie, iar el a fost internat în 6 aprilie la Secția Urologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș. El a fost transferat la terapie intensivă în 7 aprilie, iar probele sale au fost recoltate în aceeași zi, când a și fost confirmat cu COVID-19. Decesul s-a produs în 14 aprilie.Condiții medicale pre-existente: Obezitate, Diabet zaharat tip II, HTA.Provine din focarul din Crăciunești.

Decesul 386 se referă la un bărbat de 39 de ani, din județul Mureș. El a fost internat în 8 aprilie în Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, la Secția Pneumologie. El a fost transferat la terapie intensivă în 10 aprilie. Probele au fost recoltate în 9 aprilie, iar rezultatul a venit în aceeași zi. Decesul s-a produs în 15 aprilie.Condiții medicale pre-existente: Boală cardio-vasculara, HTA, Hepatopatie acută.

Decesul 387 se referă la un bărbat de 76 de ani, din județul Arad, care a fost internat în 14 aprilie la Secția ATI din Spitalul Județean de Urgență Arad. Probele au fost recoltate în 14 aprilie, iar el a fost confirmat cu COVID-19 în 15 aprilie. Decesul s-a produs în 15 aprilie, cu un diagnostic de bronhopneumonie și pancreatităacută.Condiții medicale pre-existente: Boala Alzheimer, Fibrilatie atriala, Etilism cronic.

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ CU VICTIMELECOVID-19DIN ROMÂNIA

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ A JUDEȚELOR DIN CARE PROVIN VICTIMELE

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`