ALERTĂ la Botoșani: Un pacient a intrat cu un pistol în secția de cardiologie a Spitalului județean 

ALERTĂ la Botoșani: Un pacient a intrat cu un pistol în secția de cardiologie a Spitalului județean 

Alertă la spitalul Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani. Un pacient a intrat, miercuri dimineață, cu o armă în secția de cardiologie a unității medicale, informează Monitorul de Botoșani.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de jandarmi, de la ambulanță, precum și polițiști echipați cu veste antiglonț.

„În aceasta dimineaţă am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un barbat de 70 ani, internat la Spitalul Judetean Botoşani, ar avea asupra sa o armă, care se afla depozitată într-un dulap din salonul unde era bărbatul.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Pacientul nu a provocat scandal şi nu s-a folosit în vreun fel de arma respectivă”, declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, potrivit sursei citate.

Polițiștii au ridicat arma bărbatului. este vorba despre un pistol neletal dar supus autorizării.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

”Pacientul afost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regimului armelor, cu sancţiunea complementară a anulării permisului de port armă pentru o perioadă de 2 ani”, a mai spuspurtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`