​Pachet care ar putea conține un kilogram de droguri, găsit pe o plajă din Constanța

​Pachet care ar putea conține un kilogram de droguri, găsit pe o plajă din Constanța
Foto ilustrativ: Shutterstock

Un nou incident pe o plajă din Constanța amintește despre celebrul dosar al cocainei de la malul mării. Un pachet cu o substanță albă, sigilat într-o folie de plastic, ce ar conține droguri a fost găsit, luni, pe o plajă din Constanța, informează Inspectoratul de Poliție Constanța.

„La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanța, a fost găsit un pachet cu o substanță albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, sigilat într-o folie de plastic transparentă”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Pachetul a fost preluat de DIICOT și de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. În acest caz, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea naturii și provenienței substanței respective, precum și pentru dispunerea măsurilor legale.

În 2019, pachete cu cocaină au ajuns pe plajele din Năvodari și Vadu. Drogurile au fost descoperite de turiști și proveneau din același transport care a fost descoperit pe o barcă eșuată în Delta Dunării

Cocaina a făcut parte din transportul de peste o tonă pe care traficanţii au pierdut-o în Marea Neagră, pe 22 martie. Pe 2 aprilie, încă 200 de kilograme de cocaină au fost găsite plutind pe Marea Neagră, în zona platformelor marine de la Constantă.

.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`