(P) Unde vă puteți crea cele mai frumoase rochii de mireasă?

(P) Unde vă puteți crea cele mai frumoase rochii de mireasă?

Nunta personală este un eveniment unic, ce merită toată atenția pentru a pregăti totul până în cel mai mic detaliu. Rochia de mireasă va fi cu siguranță piesa de rezistență a întregului eveniment. Ea trebuie să fie cu totul specială, personală și originală. De felul în care vei arăta și te vei simții în ea se va vorbi multă vreme după încheierea petrecerii.

Pentru a te bucura cu adevărat de rochia de mireasă pe care o dorești, singura alternativă demnă de luat înseamă este decizia de a apela la un atelier de creație, așa cum este Croitorie Picasso. Acest atelier este cea mai potrivită alegere pentru a obține rezultatul așteptat. În plus aici gasești tot ce ai nevoie pentru realizarea unei rochii așa cum ai visat. Un designer cu experiență internațională, materiale aduse din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii și croitorese cu experință te vor ajuta să creezi una dintre cele mai frumoase rochii de mireasa pe care le-ai văzut vrodată.

De ce să alegi o rochie de mireasă creație atelierul Picasso?

La acest atelierul de creație poți avea parte de realizarea unei rochii de mireasă, unice și speciale, așa cum este și acest moment și așa cum ești tu. Rochia ta de mireasă poate fi așa cum îți place și așa cum îți dorești să fie. Ea va fi personalizată în totalitate conform gusturilor și preferințelor personale. Pornind de la ideile tale și câteva schițe, un designer cu experiență, te va ajuta să obții o rochie de mireasă Haut Couture. Creația ta nu va fi cu nimic mai prejos decât creațiile ce defilează pe podiumurile marilor case de modă internaționale.

În plus la acest atelier îți poți alege singură materiale pentru confecționarea celei mai potrivite rochii. Conform preferințelor proprii, ajutată și consiliată de un designer profesionist poți decide ce tip de țesătură, culoare, textură și finețe de material poți folosi pentru a crea o rochie coform gusturilor tale. Poți opta dintr-o varietate impresionantă de nuanțe, densități, tipuri de fibră, mătase, dantelă, tafta, voal, organza, exact ceea ce se potrivește modelului și tipului de rochie pe care îl preferi.

Pentru că rochiile de mireasă realizate aici sunt pe comandă, totul ți se va potrivi până în cel mai mic detaliu. Designer-ul și croitoreasa vor ține seama de toate prticularitățile siluetei tale pentru a crea o rochie care sa îți vină perfect.

Această rochie de mireasă creație unică va fi impecabilă. Croiala, cusăturile, ajustările, felul în care se așează, totul trebuie să fie finisat cu cea mai mare grijă și atenție. Nu trebuie să fie prea stâmtă sau prea largă, să facă cute, pliuri sau să stea boțită, ea trebuie să fie adaptată siluetei persoanei care o va purta. Toate acest detalii vor face diferența între a alege rochii de serie sau a purta cea mai frumoasă rochie de mireasă.

Pentru a fi mereu siguri că fiecare clientă va ajunge la rezultatul pe care și-l dorește, designer-ul și croitorul vor oferi întotdeauna toate informațiile și recomandările necesare atât pentru alegerea modelului, cât și pentru alegerea materialului, combinărilor de țesături și de texturi cele mai potrivite, a căptușelii și a elementelor cu care rochia de mireasă va fi impodobită și accesorizată.

De ce să apelezi la un atelierul Picasso pentru a crea rochii de mireasa?

Doar la acest atelier rochii de mireasă poți avea parte de crearea rochiei de mireasă la care ai visat dintotdeauna. Grație talentului și experienței profesioniștilor care lucrează în acest atelier, orice model și orice fantezie poate prinde realitate.

Pentru a realiza o rochie care să ți se potrivească perfect vor fi parcurse o serie de etape absolut necesare pentru o creație de excepție. Vă vor fi luate măsurie și vi se vor oferi cele mai avizate sfaturi pentru alegerea modelului și materialelor care ți se potrivesc.

In acest atelier pot fi realizate cele mai frumoase rochii de mireasa. Puteți să alegeți un model de rochie cu cu pietre cusute Astfel, pe lângă stalucirea specifică a materialului, rochia de mireasă poate fi impodobită și decorată cu cât mai mute pietre, paiete, cristele, perle, mărgele. Astfel rochia poate fi transformată într-o adevarată bijuterie.

Un alt model foarte aperciat și executat adesea in acest atelier este cel de rochii de mireasă cu dantela și broderii aplicate. Cele mai multe mirese prefera acest stil. Dantela a fost și ramane un element special, mereu la modă și folosit de cei mai mulți designeri. Broderiile fine, aplicațiile brodate, combinarea mai multor stiluri de broderie vor conferi eleganță, rafinament și stil rochiei tale de mireasă.

Un alt model deosebit și foarte la modă este cel de rochie de mireasă cu trenă. Va fi confectionat din materiale fluide, ușoare, vaporoase. Din voal sau mătase, cu broderii și aplicații speciale, acest model va fi o alegere inspirată pentru o rochie de mireasă spectaculoasă și ieșită din tipare.

Modelele ce pot fi create aici sunt infinite, toate după gustul și preferința ta.

Dacă dorești să ai parte de una dintre cele mai frumoase rochii de mireasă, alegînd Croitoria Picasso vei avea întotdeauna rochia pe care ai visat-o!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul