(P) Cu Oncoforte poți combate cancerul

(P) Cu Oncoforte poți combate cancerul

Suferi de cancer? Ai nevoie de un aliat puternic în lupta acestei afecțiuni maligne? El poartă numele de Oncoforte și face parte dintre remediile antitumorale cele mai complete din lume.

Din dorința de a oferi bolnavilor de cancer o soluție viabilă în vederea combaterii cancerului, oamenii de știință au creat, în urma studiilor și testelor realizate în laborator, o formulă completă cu beneficii extraordinare pentru întreg organismul.

Acest supliment alimentar este rezultatul combinației dintre diferite vitamine, extracte naturale, pulberi din plante etc. Poate fi folosit de persoanele de orice vârstă și sex. Pentru a-l transforma în unul dintre cele mai bune remedii contra cancerului, fiecare ingredient activ a fost dozat foarte atent și ales în funcție de acțiunea sinergică a substanțelor din compoziția plantelor și extractelor folosite.

La fabricarea lui, specialiștii americani au utilizat tehnologii certificate NSF-GMP, FDA, ICS-USDA Organic. Aceste tehnologii asigură garanția celor mai înalte standarde de calitate din lume și respectarea celor mai stricte cerințe în ceea ce privește producția de suplimente alimentare.

Cancerul este o afecțiune malignă cu multiple cauze, iar tumorile pot apărea în orice parte a corpului, însă întotdeauna acolo unde imunitatea este scăzută,oxigenarea celularălipsește, iar echilibrul redox celular este afectat.

Din păcate, de cancer suferă din ce în ce mai mulți oameni. Există însă și excepții, în cazul unor popoare sau grupuri de locuitori incidența este mult mai mică sau chiar lipsește. Studiile au arătat că aceste popoare consumă anumite plante în mod regulat sau chiar ocazional, iar acestea le protejează sănătatea și le asigură longevitatea.

Îți dorești și tu sănătatea lor, nu-i așa? Ei bine, îți poți proteja și tu sănătatea dacă iei Oncoforte, fiindcă acesta este capabil să asigure echilibrul redox. În plus, după cum deja am precizat, acesta a fost fabricat din ingrediente care au fost selectate cu grijă și dozate riguros în funcție de aportul corespunzător cumulat al acestora.

Ingredientele din compoziția Oncoforte (sâmburi de struguri, usturoi, licopen,pin roșu chinezesc, orz verde, zmeură, rodie, ginseng,vitamina C, E, gaviola, măslin, turmeric, astragalus, gheara mâței, ceai verde etc. ) acționează sinergic și te ajută să combați în mod eficient cancerul. Acestea au o acțiune antitumorală extrem de puternică, transformând Oncoforte într-un adjuvant natural foarte util în combaterea acestei boli necruțătoare.

Odată cu administrarea acestui supliment alimentar nu trebuie însă să renunți la terapiile clasice. Prin intermediul lor poți îndepărta efectele cancerului, adică tumoarea malignă. Uneori aceste terapii pot fi ultima șansa a celor ce suferă de cancer. Însă nu trebuie să uiți că prin intermediul operației sau a ședințelor de chimioterapie sau radioterapie nu vei reuși să rezolvi cauza producerii celulelor canceroase.

Pentru a îndepărta cauzele ce au condus la apariția, instalarea și dezvoltarea cancerului, Oncoforteeste soluția ideală. De ce? Deoarece acest supliment alimentar te poate ajuta să crești oxigenarea celulară, care este una din principalele cauze ale cancerului, fiindcă conține extracte naturale și nutrienți ce produc hemoglobină, care transportă oxigenul în celule și crește fluxului sanguin la nivel periferic. Acesta va asigura o cantitate optimă de oxigen acolo unde este nevoie și va îmbunătăți transportul de nutrienți, intensificând metabolismul celular în vederea funcționării corespunzătoare a celulelor.

În plus, Oncoforte va regla și aciditatea sanguină (o altă cauză principală a cancerului) prin alcalinizarea mediului celular datorită acțiunii turmericului, frunzei de măslin și ceaiului verde din compoziția sa. Odată cu reducerea acidității se va reduce și inflamația celulară, unul dintre elementele care contribuie la apariția stresului oxidativ.

Ingredientele din compoziția Oncoforte vor reduce și stresul oxidativ. Majoritatea dintre ele au calități antioxidante, dar ceea ce este mai important este faptul că nu elimină doar radicalii liberi, ci asigură echilibrul dintre moleculele extrem de reactive, esențiale pentru distrugerea celulelor canceroase și moleculele neutralizante.

Astfel, Oncoforte asigură echilibrul redox de la nivel celular, care este esențial pentru sănătatea celulară.

Așadar, după cum poți observa, Oncoforte te poate ajuta să combați cancerul, având în vedere că datorită ingredientelor din compoziția sa are capacitatea să rezolve cauzele care duc la apariția acestei afecțiuni maligne. Alege cea mai bună și la îndemână soluție. Îmbunătățește-ți calitatea vieții cu un produs 100% natural.

Mai multe detalii pe Oncoforte.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
`