Oradea: Noapte de foc în Piața Cetate. Hala agroalimentară a ars ca o torță mai mult de două ore (VIDEO)

Oradea: Noapte de foc în Piața Cetate. Hala agroalimentară a ars ca o torță mai mult de două ore (VIDEO)

Piața Cetate din Oradea a ars din temelii,în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce mai mult de 50 de pompieri s-au luptat să stingă vâlvătaia. Echipajele s-au luptat mai mult de două ore cu focul alimentat de structura veche din lemn ahalei agroalimentare.

Norul de fum gros produs de incendiu a fost vizibil de la câțiva kilometri. Cauza incendiului care a izbucnit în jurul orei 2:00 dimineța și a cuprins o suprafață de aproximativ 1.600 de metri pătrați,nu a fost stabilită încă.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul întregii hale, pe o suprafață de aproximativ 1600 de metri pătrați. Pentru gestionarea operativă a evenimentului a fost crescută capacitatea operațională la nivelul Detașamentului 1 Oradea, fiind activată totodată grupa operativă a inspectoratului”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Crișana, Camelia Roșca.

Echipele au reușit să stingă foculîn jurul orei 04.30 și au anunțat că nu existat victime omenești, însătot ce se afla înăuntrul halei, de latonete, modulele comercialeşi mărfurii, s-au făcut scrum.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`