Operațiunile FMI din România, coordonate din Polonia. Nadeem Ilahi, noul reprezentant regional

Operațiunile FMI din România, coordonate din Polonia. Nadeem Ilahi, noul reprezentant regional

FMI a anunţat, joi, că, începând cu 1 septembrie, România şi Bulgaria vor fi coordonate de către Biroul Reprezentanţei Regionale a FMI pentru Europa Centrală şi de Est, cu sediul central la Varşovia, Polonia, Nadeem Ilahi coordonând birourile din Bucureşti şi Sofia.

Până în prezent, Alejandro Hajdenberg a fost reprezentantul FMI în România și Bulgaria.

ÎMPĂCAREA ANULUI! BIANCA DRĂGUȘANU, DEZMĂȚ TOTAL CU VICTOR SLAV! BOTEZATU I-A PRINS ÎN FAPT

”Nadeem Ilahi, în prezent şeful biroului din Varşovia, va coordona birourile din Bucureşti şi Sofia, care rămân deschise. Urmare încheierii mandatului, domnul Hajdenberg se reîntoarce la Washington, în conformitate cu politicile standard de rotaţie a cadrelor ale FMI”, potrivit unui comunicat de presă.

HALUCINANT! SE PREGĂTEAU SĂ O BAGE ÎN GROAPĂ CÂND S-A AUZIT UN STRIGĂT DIN SICRIU: ‘PĂRINTE, PĂRINTE, VINO ÎNCOACE’! TOȚI AU FUGIT DE FRICĂ

Anterior, Nadeem Ilahi a fost şef de misiune pentru Bosnia şi Herţegovina, Albania şi Muntenegru, şi a lucrat de asemenea în Egipt, Kazahstan, Republica Kârgâză şi Azerbaidjan.

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ! ANAMARIA PRODAN A AJUNS LA CIMITIR! S-A ÎNTÂMPLAT LA UN AN DE LA MOARTEA IONELEI PRODAN

”Activitatea sa de cercetare s-a concentrat pe redemararea convergenţei în Europa de Est prin lanţurile de valoare globale; efectele economice ale emigraţiei asupra statelor din Europa Centrală, de Est şi Sud-Est; natura şi implicaţiile contagiunilor internaţionale; şi rolul macroeconomic al fondurilor petroliere”, se mai precizează în sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`