Operațiunea munca-n zadar: Au curățat un sens, dar l-au înzăpezit pe celălalt (VIDEO)

Operațiunea munca-n zadar: Au curățat un sens, dar l-au înzăpezit pe celălalt (VIDEO)

Si nu doar reparatiile se fac fara niciun cap in Romania. Drumarii care au deszapetit Autostrada Soarelui au fost surprinsi in timp ce aruncau zăpadă de pe un sens pe altul. Poate asa se explica si de ce drumul spre mare a fost inchis saptamana trecuta timp de aproape o zi…

TOATĂ ROMÂNIA, ÎN LACRIMI! CARMEN HARRA A ANUNȚAT CINE VA MURI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI ! E CUMPLIT …

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

În imaginile surprinse de un participant la trafic și postate pe Facebook se vede cum utilajul de deszăpezire aruncă zăpada de pe sensul pe care-l curăța pe celălalt sens de mers.

CUTREMUR MONDEN! CU CINE S-A IUBIT ÎN SECRET TEO TRANDAFIR! BURSUCU’ A TURBAT DE FURIE CÂND A VĂZUT IMAGINILE (GALERIE FOTO)

Astfel, mașina de pe sensul opus a fost acoperita de zapada Imaginile au fost surprinse pe Autostrada Soarelui care până nu de mult fost închisă din cauza zapezii acumulate în urma ninsorilor abundente.

Postarea a fost distribuită de mii de oameni şi a adunat sute de comentarii. Unii dintre internauţi fac haz de necaz și spun că această plimbare a zăpezii până la topire justifică banii primiți pentru deszăpezire.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP! DETALII DESPRE ACCIDENTUL VASCULAR (GALERIE FOTO)

În timp ce alţii susțin că s-a procedat corect deoarece zăpada este aruncată pe direcția vântului, iar mai departe vine o freză și o aruncă mai departe.

Redăm mai jos explicația oficială de la CNAIR:

„Intervenția autoutilajelor de deszăpezire ale D.R.D.P. Constanța se desfășoară în conformitate cu prevederile ”Ghidului privind prevenirea și combaterea lunecușului și a înzăpezirii drumurilor publice, emis în baza Deciziei nr.9 a CNAIR S.A. /07.01.2009”.

În conformitate cu Ghidul menționat,

“În cazul în care drumul este supus acțiunii unui vânt lateral puternic, zăpada NU va fi îndepărtată în sens contrar vântului.”

În cazul intervențiilor efectuate pe autostradă, aruncarea zăpezii de pe o cale pe alta se face numai atunci când tronsonul de autostradă este închis circulației publice.

Imaginile publicate pe Facebook demonstrează, încă o dată, indisciplina unor participanți la trafic care au încălcat restricțiile impuse, intrând pe un tronson de autostradă închis circulaței publice în scopul realizării activității de deszăpezire, punând în pericol atât siguranța personală, cât și a personalului care participă la intervenția pentru deszăpezire.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`