Operată și trimisă acasă după 3 zile. Un bărbat acuză Spitalul Județean din Satu Mare: „Au lăsat-o pe bunica în fața spitalului, pe un scaun”

Operată și trimisă acasă după 3 zile. Un bărbat acuză Spitalul Județean din Satu Mare: „Au lăsat-o pe bunica în fața spitalului, pe un scaun”
Foto: Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare / Facebook

Un bărbat acuză medicii și asistentele de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare că i-au externat bunica, o femeie de 87 de ani, și au lăsat-o pur și simplu să aștepte în fața unității medicale, la doar trei zile după ce au operat-o.

Pacientă externată forțat la doar 3 zile de la operație

„Bunica a fost dusă joi cu salvarea și internată, apoi a fost operată de urgență, iar după trei zile i-au dat drumul acasă, au lăsat-o în fața spitalului”, a afirmat acesta, pentru PortalSM.

Bărbatul a mai acuzat că a trebuit să insiste și pentru ca femeia să fie operată: „Acum trei săptămâni a mai fost dusă odată cu salvarea și au zis că i-au făcut investigații, dar nu i-au dat niciun tratament. Atunci nu i-au găsit tumoarea, iar acum, la insistențele noastre s-a intervenit mai amănunțit și i s-a găsit tumoarea și așa au operat-o de urgență”.

El a insistat că angajații spitalului au externat-o pe bunica sa, deși aceasta în continuare nu se simțea bine: „Nu este deloc în regula ca pacientul să nu se simtă deloc bine, dar tu să îl lași să plece după trei zile de la operație. Au lăsat-o în fața spitalului, pe un scaun, întrucât ,,chirurgical este bine”. Dar restul problemelor? Trebuia să fi rămas încă sub observație”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`