„Omul cu Tourette” a fost bătut la metrou după ce a înjurat un bărbat din greșeală. „Am primit bătaie pentru un tic”

„Omul cu Tourette” a fost bătut la metrou după ce a înjurat un bărbat din greșeală. „Am primit bătaie pentru un tic”

Andrei Ungureanu, cunoscut ca Omul cu Tourette a fost bătut la metrou, de ziua lui de naștere, după ce a înjurat un om din cauza ticurilor provocate de sindromul de care suferă.

Bărbatul va depunde plângere

El a postat pe rețelele sociale o poză în care se vede că este plin de vânătăi și sânge și a spus că va merge la IML pentru eliberarea unui certificat medico-legal și va depune plângere la poliție, conform România Tv.

Sindromul Tourette se manifestă prin ticuri verbale și repetarea unor mișcări sau sunete. Când se afla la metrou a avut un tic verbal și a înjurat un om, de la care și-a luat bătaie. Andrei se îndrepta spre bancomat pentru a scoate bani pentru ziua lui de naștere.

„Am avut un tic și unul s-a întors și m-a rupt cu bătaia. Începe să mă doară și nasul. Am primit bătaie pentru un tic în care am înjurat un tip. I-am făcut plângere, voi merge și la IML”, a declarat Andrei Ungureanu pe contul lui de Tik Tok.

Andrei luptă cu depresia

Andrei Ungureanu se luptă cu depresia de mulți ani și chiar dacă a apelat la ajutorul specialiștilor, starea lui nu s-a îmbunătățit.

„Am ajuns în ultimul punct în care să cer ajutor de la voi. De câteva luni bune, trec prin anxietate și depresie și atacuri de panică zilnic. Pe lângă simptomele psihice, am și simptome fizice. Adică, zilnic, tahicardie și extrasistole.

Dacă stau întins în pat, pot să am pulsul 74, cum mă ridic în picioare, brusc, 120. Nu pot să fac nimic, nu pot să fac efort. Orice efort mic pe care eu îl fac îmi dă palpitații, tahicardie și așa mai departe”, a spus Andrei Ungureanu, pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`