Român suspectat că ar fi ucis o artistă britanică. A fost prins după 6 ani de la crimă, în Cluj

Român suspectat că ar fi ucis o artistă britanică. A fost prins după 6 ani de la crimă, în Cluj
Foto: pixabay.com

După șase ani de la crimacare a îngrozit Marea Britanie, un român, principalul suspect de uciderea unei artiste britanice, a fost prins de polițiștii români, la Cluj.Tânărul, de 27 de ani, a fost ridicat de polițiști chiar din locuințasa.

ȘOC MONDEN! MONICA GABOR, PRINSĂ ÎN FAPT CU MR. PINK! A FĂCUT-O ȘI CU IRINEL ÎN ROMÂNIA! IMAGINI BOMBĂ (GALERIE FOTO)

„In aceasta dimineata, politistii din cadrul Directiei de Investigatii Criminale – I.G.P.R. si cei de la I.P.J. Cluj au efectuat o perchezitie, la domiciliul unui barbat, suspect de comiterea infractiunii de omor asupra unei femei din Marea Britanie. Este vorba despre un barbat, de 27 de ani, cetatean roman, care ar fi comis fapta la finalul anului 2013, in localitatea britanica Bosham„, a transmis, miercuri, Politia Romana, conform ziare.com

TRAGEDIE ÎN MUZICĂ! LACRIMI PENTRU FUEGO! INIMA A CEDAT! IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

Sursa citata a precizat ca, pe durata perchezitiei, a fost pus in aplicare si un mandat european de arestare pe numele tânărului, emis de autoritățile din Marea Britanie, suspectul urmând a fi prezentat magistratilor Curții de Apel Cluj, în vederea confirmării mandatului.

VESTE PROASTĂ PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FĂCUT ANUNȚUL! VA FI ULTIMA OARĂ

La activitati au participat si patru politisti din Anglia, documentarea activității infracționale a celui în cauza fiind realizată, in cursul acestui an, de catre politisti din cadrul Directiei de Investigatii Criminale, din cadrul IPJ Cluj, cu sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale si IPJ Salaj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj si in colaborare cu Ambasada Marii Britanii la Bucuresti – National Crime Agency.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră