Om de afaceri român, înjunghiat în piept, în Germania, la concertul lui Florin Salam. Agresorul este un temut interlop din București

Om de afaceri român, înjunghiat în piept, în Germania, la concertul lui Florin Salam. Agresorul este un temut interlop din București
Sursă foto: captură YT

Un om de afaceri român a fost la un pas de moarte după ce a fost înjungheat într-un club din orașul german Duisburg. Incidentul ar fi avut loc la un concert susținut de celebrul manelist Florin Salam iar agresorul ar fi un temut interlop din București, care ar încasa taxe de protecție de la diferiți români, atât în Germania, cât și în Marea Britanie, dezvăluie gindul.ro.

Om de afaceri român, înjungheat în Germania

În timpul concertului, Mario Bălan, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Galați, și-ar fi plătit o dedicație muzicală și i-ar fi cerut celebrului manelist să-i cânte o melodie intitulată „Sunt șmecherul numărul 1”.

Gestul lui Bălan nu a fost pe placul unui interlop deosebit de periculos, din București, Denis Panait, zis Calu, care stătea la o masă învecinată, alături de unul dintre foștii bodyguarzi ai lui Gigi Becali, cunoscut sub numele de Mario Box și de interlopul gălățean Robert Chioru.

Panait i-ar fi luat manelistului microfonul din mână și ar fi zis „Stop! Melodia asta nu se face la nimeni!”

Atunci, oamenii de la masa lui Bălan s-au ridicat în picioare, moment în care Panait ar fi scos un briceag și ar fi strigat „Acum vă tai pe toți!”. Acesta este momentul în care Bălan a fost înjungheat în dreptul inimii.

Victima a fost transportată de urgență la spital, unde medicii i-au acordat primul ajutor. După ce au evaluat gravitatea rănii, cadrele medicale au stabilit că lovitura nu i-a atins niciun organ vital.

Mario Bălan a decis să nu depună plângere împotriva lui Panait, însă a apelat la doi judecători de stabor din Galați, porecliți Ion Chioru și Bebe Sabie. Acesta spune că Panait a venit să discute despre incident, iar cei doi „judecători” i-au comunicat că, pentru împăcare, ar trebui să plătească 10.000 de euro. Panait însă a spus că nu vrea să dea niciun ban.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`