’OLIMPIADELE COPILĂRIEI’ – Cel mai așteptat eveniment pentru copii, în Parcul Sebastian din Sectorul 5 (VIDEO)

’OLIMPIADELE COPILĂRIEI’ – Cel mai așteptat eveniment pentru copii, în Parcul Sebastian din Sectorul 5 (VIDEO)

Cel mai aşteptat eveniment pentru copii din sectorul 5 continuă distracţia cu activităţi pe cât de distractive, pe atât de educative. Ateliere de face painting, origami, teatru de improvizaţieşi karaoke sunt doar câteva dintre îndeletnicirile la care cei mici sunt invitaţi. Evenimentul îşi va ţine porţile deschise până duminică.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

“Olimpiadele Copilăriei” ne cheamă la joacă în Parcul Sebastian. Evenimentul organizat de Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”își așteaptă vizitatorii cu lecții distractive de istorie și jurnalism de televiziune, arta actorului, ateliere de origami, face painting, fiecare seară încheindu-se cu spectacole artistice și multe activități la care pot participa atât copiii cât și părinții.

“Cineva trebuie să ne ofere șansa de a ieși din casă, până la urmă într-un cadru organizat, să vedem niște lcururi interesante pentru cei mici. Petrec timp de calitate, ascultă muzică bună, participă la multe workshop-uri, dar în mijlocul tuturor lucrurilor este joaca.

Ieșiți din casă, măcar după amiaza, măcar o săptămână și jucați-vă, copii ”, a declarat prezentatorul evenimentului, Vlad Ionescu.

La “Olimpiadele Copilăriei” nu există note mari sau mici, ci doar distracție fără limite.

În fiecare zi până duminică toată lumea se joacă și cântă cu artiști îndrăgiți.

Intrarea este liberă, însă este jmusai să aduci cu tine buna dispoziție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`