OFICIAL. Parchetul general, despre UCIDEREA fetiței din Dâmbovița: Percheziții la locuința din Olanda a suspectului și la apartamentul închiriat în România

OFICIAL. Parchetul general, despre UCIDEREA fetiței din Dâmbovița: Percheziții la locuința din Olanda a suspectului și la apartamentul închiriat în România

Procurorii de la Parchetul General anunță, oficial, că marți au fost efectuate percheziții în dosarul privind moartea fetițeide 11 ani din Dâmbovița. Anchetatorii au deschis la casa olandezului, dar și în apartamentul închiriat de bărbat în România.

„În cursul zilei de 24 septembrie 2019, în cauza privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Șuții, județul Dâmbovița, cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 alin. 1, 2 și 3 lit. b Cod penal, agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 și 2 lit. c Cod penal, și omor calificat, prev. de art. 188-189 Cod penal., au fost efectuate percheziții domiciliare atât în Olanda, la domiciliul cetățeanului olandez vizat, cât și în România, la locuința temporară a acestuia”, anunțăParchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABIȚĂ! S-A ÎNTÂMPLAT LA PATRU ANI DE CÂND A FOST BĂGAT ÎN COMĂ (GALERIE FOTO)

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

Amintim că bărbatul a ajuns în 18 septembrie în România și a închiriat o mașină de la o firmă de pe Aeroportul Internațional Otopeni. O zi mai târziu, în 19 septembrie, avea să o răpească pe Adriana din stradă.

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MIEZ DE NOAPTE! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ… (FOTO)

La trei zile de la această tragedie, olandezul s-ar fi sinucis aruncându-se în fața unui camion.

Marți seară, în cadrul emisiunii Dosar de politician,jurnalistul Marcel Vink, de laTelegraaf, va face publice detalii cutremurătoare despre Johannes Visscher, pedofilul criminal care i-a luat viața Adrianei Mihaela Fieraru, copila de 11 ani din localitatea Gura Șuții.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`