Odorheiu Secuiesc: Doi din cei zece elevi răniţi după ce au căzut de pe platforma unui tir au rămas internaţi

Odorheiu Secuiesc: Doi din cei zece elevi răniţi după ce au căzut de pe platforma unui tir au rămas internaţi

Doi din cei zece elevi din Odorheiu Secuiesc care au ajuns la spital, vineri, după ce au căzut de pe platforma unui tir în mers, au rămas internaţi în secţiile de Chirurgie şi Ortopedie ale Spitalului municipal din localitate. Ceilalți sau plecat acasă după ce li s-au acordat îngrijirile de specialitate.

Sărbătoarea elevilor din Odorheiu Secuiesc a fost la un pas să se transforme într-o tragedie vineri. Mai mulţi copii care se aflau pe platforma unui camion s-au dezechilibrat după o manevră bruscă a şoferului şi au căzut pe asfalt. 10 dintre ei au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Dupã obiceiul ultimilor patru ani, câteva zeci de tineri se urcã pe platforma amenajatã a unui camion unde se cântã și danseazã în timp ce mașina se deplaseazã pe strãzile orașului. Anul acesta, petrecerea a fost cu ghinion.

Din cauza unei manevre bruște într-o curbã, copiii s-au dezechilibrat, iar balustrada de protecție a cedat. Martorii spun cã cel puțin 20 dintre copii au ajuns pe asfalt.

Tinerii, cu vârste între 14 și 18 ani s-au ales cu lovituri la cap, mâini și picioare. O elevã a rãmas internatã în spital.

Pãrinții copiilor au tras și ei o sperieturã groaznicã, dar sunt mulțumiți cã situația nu a fost mai gravã de atât.

Pãrinții nu vor sã depunã plângere împotriva organizatorilor. În schimb șoferul are acum dosar penal pentru vãtãmare corporalã.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`