Odeta Nestor, președinta Asociației Jocurilor de Noroc la Distanță: Pe zona de publicitate, este într-adevăr, mult prea mult, dar acest lucru s-a lăsat tot datorită statului, a permis să se ajungă aici (VIDEO)

Odeta Nestor, președinta Asociației Jocurilor de Noroc la Distanță: Pe zona de publicitate, este într-adevăr, mult prea mult, dar acest lucru s-a lăsat tot datorită statului, a permis să se ajungă aici (VIDEO)
sursa foto: captura video B1 TV

Odeta Nestor, președinta Asociației Jocurilor de Noroc la Distanță, a fost invitată invitată în cadrul emisiunii „Politica Zilei”, moderată de Ioana Constantin, unde a vorbit despre ce nu e bine în ceea ce vrea să facă Guvernul în ceea ce privește jocurile de noroc.

„Sunt și lucruri bune, și v-am spus de la început, și noi, ca și operatori, asociația pe care o reprezint recunoaște că în acest moment, pe zona de publicitate, este într-adevăr, mult prea mult, dar acest lucru s-a lăsat tot datorită statului, a permis să se ajungă aici, reglementarea pe care am făcut-o în momentul acela, la 2013, impunea această liberalizare a marketingului la acel moment, pentru că operatorii trebuiau să intre pe piață și nu erau cunoscuți.

Înainte de această perioadă erau în piață, nu se încasa nicio taxă, era infracțiune și nimeni nu a luat nicio decizie. Vă explic de ce am liberalizat și de ce am permis această reclamă și publicitate, în ideea și strategia mea ca și conducător al acestei instituții, era ca, după o anumită perioadă, după ce se așează piața, ca această reclamă să fie limitată. Acest lucru nu s-a mai făcut. N-am mai existat nicio strategie a statului roman, în sensul ăsta.”, a declarat Odeta Nestor.

Ioana Constantin: S-au extins cum s-au extins și toate aceste săli de jocuri peste tot în țară, cu acceptul primarilor, autorităților locale.

„Nu mă refer la sălile de jocuri, încă o dată să clarificăm. Eu mă refer la la marketing, mă refer la publicitate, în mod expres, publicitate pe care o face online și pe care o recunoaștem cu toții. În rest, ce voiam să rectific mai devreme. Ați spus că aceste săli sunt autorizate de către primar sau de către consiliile locale. Nu, în Ordonanța 77 chiar există un articol în care se spune că pentru desfășurarea activității de jocuri de noroc nu mai ai nevoie de o altă autorizație de la o altă autoritate. Autorizația și licența ți-o dă ONJN-ul”, a spus președinta asociației.

Diana Stoica (USR): Deci pentru o florărie ai nevoie de acordul primarului, dar pentru o sală de jocuri de noroc sau de o casă de pariuri nu mai ai nevoie …

Urmăriți B1TV.ro și pe
`