Oana Roman a decis să îl dea în judecată pe Marius Elisei: „Am încercat o înțelegere amiabilă, dar fără niciun rezultat”

Oana Roman a decis să îl dea în judecată pe Marius Elisei: Am încercat o înțelegere amiabilă, dar fără niciun rezultat
Sursa Foto: Instagram/ @oanaromanelisei

Oana Roman a anunțat că intenționează să ia măsuri legale împotriva fostului său soț, Marius Elisei, pe care îl acuză de abandon de familie.

Decizia radicală luată de Oana Roman

Oana Roman a dezvăluit că a încercat să-l convingă pe fostul soț să-și asume responsabilitățile de tată. Refuzul constant al lui Marius Elisei de a plăti pensia alimentară pentru fiica lor a forțat-o să recurgă la ajutorul autorităților competente, luând astfel o decizie radicală.

„Acesta este un demers făcut după numeroase încercări în care a dorit să se înțeleagă în mod amiabil cu tatăl fetiței, însă fără niciun rezultat”, potrivit cancan.ro.

În februarie 2021, când Oana Roman și Marius Elisei s-au separat, au semnat o convenție prin care Marius se angaja să plătească o sumă lunară, la alegere, drept pensie alimentară pentru fiica lor, Maria Isabela.

Singura condiție impusă de fiica lui Petre Roman era ca suma să nu fie mai mică de 500 de lei. Cu toate acestea, Marius Elisei nu a plătit niciun leu până în prezent, în ciuda faptului că suma este modică.

Pe lângă neîndeplinirea obligațiilor financiare, Marius Elisei nu s-a implicat nici în viața fiicei lor. Conform informațiilor disponibile, el nu a participat nici măcar la aniversările Isei.

Oana Roman l-a acuzat pe Marius Elisei de abandon de familie, depunând o plângere penală împotriva lui.

Potrivit art. 378 Cod Penal, „pentru infracțiunea de abandon de familie pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amendă, aceasta aplicându-se și în situația neexecutării cu rea-credință de către cel condamnat a prestațiilor periodice stabilite prin hotărâre judecătorească (cum ar fi neplata pensiei alimentare), în favoarea persoanelor îndreptățite la întreținere din partea victimei infracțiunii”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:27 - Statuia reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii a produs hohote de râs și indignare, după ce un critic a spus că seamănă mai mult cu doamna Doubtfire, personajul lui Robin Williams
11:24 - Radu Oprea, despre tensiunile cu PNL pe tema pensiilor militare: De ce n-a făcut nimic Nicolae Ciucă atâta timp cât a fost premier? (VIDEO)
11:05 - Nicușor Dan l-a invitat pe Marcel Ciolacu „la unul din zecile de mari șantiere ilegale din București”: „Nu putem să lăsăm mafia imobiliară să facă politica instituțiilor în materie de urbanism și apoi să ne mirăm că e trafic”
10:52 - Jon Bon Jovi a salvat o femeie care dădea se arunce de pe un pod din Nashville
10:33 - Protest al nevăzătorilor împotriva legii pensiilor, pe 19 septembrie. Florentin Rădulescu: Lucrurile nu se mișcă în ritmul în care ne dorim. Vom veni la București în număr mare (VIDEO)
10:32 - Consumismul și criza climatică amenință un viitor echitabil pentru umanitate, spune un raport
10:11 - Amnistia fiscală pentru persoane fizice. Ce datorii se șterg și în ce condiții
10:10 - Control judiciar pentru 6 minori care au furat o mașină și au condus-o prin Ploiești, provocând un accident
09:51 - Belarus acuză Pokemon că ar fi un instrument de spionaj occidental. Exemplul oferit de un oficial de la Minsk
09:40 - România are din nou cel mai mare preț spot al energiei electrice din Europa, Ministrul Energiei din Grecia spune că piaţa unificată de electricitate din UE nu funcţionează pentru Europa de Sud-Est