Oana Pellea, exasperată de oamenii care n-au bun simț la teatru: Dacă nu vă place cum joc, puteți arunca în mine cu roșii, dar vă rog să vă închideți telefoanele! Un actor întrerupe un spectacol cu prețul sănătății sale (FOTO)

Oana Pellea, exasperată de oamenii care n-au bun simț la teatru: Dacă nu vă place cum joc, puteți arunca în mine cu roșii, dar vă rog să vă închideți telefoanele! Un actor întrerupe un spectacol cu prețul sănătății sale (FOTO)
Actrița Oana Pellea. Sursa foto: Captură Video - TEDx Talks / YouTube

Actrița Oana Pellea s-a plâns din nou că unii spectatori nu înțeleg să respecte regulile la teatru și folosesc telefoanele mobile în timpul reprezentațiilor. Stagiunea s-a terminat, din păcate, și cu o defecțiune tehnică, dar spectacolul a fost reluat și s-a încheiat bine. Chiar și așa, rămâne problema oamenilor care nu înțeleg că nu e politicos să stea pe telefon la teatru.

Oana Pellea, necăjită din cauza spectatorilor care stau pe telefon

„S a incheiat stagiunea. Mi a fost dat sa fiu nevoită, din păcate, sa ROG frumos publicul să-si inchidă telefoanele. Se primeau mesaje.. le vedeam chipurile luminate. Spectacolul e special.. este un monolog, sunt singură pe scenă…aceasta situație s a repetat de trei ori…am rugat de trei ori. Nu mi place deloc sa opresc spectacolul sau sa fac observație. De trei ori am făcut un fel de “salt mortal” de la Lena Constante la mine.. Nu e ușor sa ieși dintr o realitate si sa intri in alta.. ma rog..asta i meseria…nu mă plâng.

Am fost nevoita sa opresc pentru că toti spectatorii erau deranjați …Când totul părea Ok… a fost o cadere de tensiune si consola de lumină si de sunet nu a mai funcționat. Am cerut pauza. Când s a remediat defectiune tehnică de catre echipa MINUNATA de la TNB…am continuat.

Mulțumesc publicului spectator pentru înțelegerea fată de defecțiunea tehnică si pentru răbdarea dovedita”, a scris Oana Pellea, pe Facebook.

Cât de greu e pentru un actor să fie nevoit să întrerupă un spectacol

Aceasta a explicat apoi, într-o postare separată, că e extrem de greu pentru un actor să fie nevoit să întrerupă un spectacol din cauza oamenilor fără educație.

Pellea a răspuns astfel la comentariul unei doamne: „sacrilegiul este făcut de spectatorii fără educatie, nu de actori! Un actor întrerupe un spectacol cu pretul sănătătii sale! Vreti sa stiti ce puls are un actor cand joacă și este NEVOIT sa întrerupă spectacolul? Va asigur că nimeni nu oprește un spectacol din plăcere și la primul telefon, reactionam la al 3-4 lea telefon sau daca telefonul sună mult timp sau in mod repetat, sau când spectatorul vorbește la telefon mai tare decât actorii de pe scena!…V ati gândit o secunda măcar…ca un actor atunci când este nevoit sa întrerupă spectacolul nu o face pentru el???? Va spun eu… o face pentru o întreagă salaă de spectatori care este deranjata de doi-trei oameni fara bun simț? Nu, Doamnă… nu actorii sunt de vina pentru lipsa de civilizație si de bun simt a unor spectatori! Apropo de Shakespeare… când un spectator devenea prea deranjant …era luat la bătaie de către ceilalți spectatori …asa ca exemplul cu Teatrul in vremea lui Shakespeare …nu prea tine! Spectatorii se îmbătau, isi faceau nevoile pe ei, era un miros de nesuportat in arena…spectacolele se opreau din cauza bătăilor, etc! Vreți sa ne intoarcem la acel grad de civilizație? Va rog frumos…Va invit sa veniti la oricare dintre spectacolele in care joc si daca nu va place puteți arunca in mine cu rosii sau ouă…dar va rog frumos…inchideti va telefonul in sala de spectacol si nu vorbiti in timpul reprezentatiei, daca puteti sa nu mâncați popcorn ..e si mai bine!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`