O vrăjitoare din București a fost prinsă de polițiști. Ar fi înșelat un bărbat cu 7.000 de euro

O vrăjitoare din București a fost prinsă de polițiști. Ar fi înșelat un bărbat cu 7.000 de euro
Sursa foto: DIICOT

O femeie din București a fost reținută, marți, de polițiști, fiind cercetată pentru acte de vrăjitorie după ce ar fi înșelat un bărbat cu 7.000 de euro.

Cum a procedat femeia

Femeia de 40 de ani ar fi cunoscut bărbatul prin mediul online prin acte de vrăjitorie și l-a convins să îi trimită diverse sume de bani, până când a ajuns la suma de 7.000 de euro. Procurorii au percheziționat casa femeii din București într-un dosar pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune, informează știrileprotv.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței pentru dispunerea măsurilor prventive.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:06 - Încălzirea globală a „dublat” șansele de ploi extreme în Europa, în septembrie. Inundațiile au făcut dezastru din Austria până în România
12:05 - Viitura de pe Dunăre lovește România mai târziu. Fluviul va avea un debit maxim de 8.000 mc/s
12:03 - Rareș Hopincă, despre posibila alianță de dreapta la București: „Sunt expresii ale supărării că președintele Klaus Iohannis nu va avea un serviciu după alegerile generale din această toamnă” (VIDEO)
12:02 - Alfred Simonis, reacție la acuzațiile PNL: Nu-l urmăresc pe Siegfried Mureșan sau cum îi zice. Mă și amuză uneori cum toate veștile bune sunt ale PNL și toate problemele sunt din vina PSD (VIDEO)
11:44 - Boloș anunță încă un ajutor financiar pentru sinistrați: „Știu că sunt voci care contestă sprijinul. Îi întreb: cum am fi putut închide ochii la suferința unor oameni care s-au văzut neputincioși în fața unei catastrofe naturale?”
11:35 - Guvernul acordă noi ajutoare, de 15.000 de lei, după inundații. Ciolacu: Peste 6.000 de persoane singure sau familii vor beneficia de acest ajutor / Alocăm 62 de milioane lei autorităților locale din Galați pentru reparații de drumuri, poduri (VIDEO)
11:32 - Ce se întâmplă cu mâncarea gătită la Masterchef. Cei trei jurați doar o gustă
11:23 - Hezbollah a atacat sediul Mossad de lângă Tel Aviv cu o rachetă balistică. Armata israeliană spune că atacul e o premieră
11:22 - Surse: PNL este în negocieri pentru o majoritate de dreapta în Consiliul General al Capitalei
11:22 - Ciolacu, în ședința de guvern: Adoptăm noi măsuri de sprijin pentru producătorii agricoli / Le asigurăm antreprenorilor plata la timp a ajutoarelor de stat prin IMM Plus (VIDEO)