O ucraineancă a fost arestată, după ce a furat mai multe portofele, în Iași / Femeia avea antecedente

O ucraineancă a fost arestată, după ce a furat mai multe portofele, în Iași / Femeia avea antecedente
Sursa Foto: Poliția Română / Facebook

O ucraineancă a fost arestată preventiv miercuri, 27 septembrie, după ce a furat portofelele a nouă persoane din Iași. În trecut, femeia a fost cercetată pentru furturi comise în București, Brașov și în alte județe.

În perioada 14 iunie – 26 septembrie, ucraineanca a furat nouă portofele din gențile unor persoane.

Prejudiciul produs victimelor este cuprins între 200 de lei și 6.100 de lei. Într-unul dintre cazuri, în portofelul furat de femeie era o verighetă din aur și suma de 1.631 de lei.

Ucraineancă arestată după ce a furat mai multe persoane, în Iași

Conform informațiilor autorităților, femeia avea antecedente.

„În urma verificărilor efectuate în cauză s-a stabilit că inculpata M.S. este cunoscută la nivelul Poliţiei Române, aceasta având preocupări infracţionale pe linia furturilor din genţi şi buzunare, fiind cercetată şi trimisă în judecată de către poliţiştii din cadrul DGPMB, IPJ Buzău şi IPJ Braşov dar şi alte unităţi de poliţie din ţară”, a transmis vineri, 29 septembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, potrivit Libertatea.

Într-un alt caz, ucraineanca a furat unei persoane dintr-un second-hand un portofel în care erau trimiteri la medic, medicamente, 500 de euro și 3.500 de lei.

Femeia a fost arestată preventiv miercuri, 27 septembrie, după ce a furat nouă persoane din Iași, potrivit procurorilor din Iași.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)