O tânără face 20.000 de euro lunar folosindu-și telefonul. Cum reușește

O tânără face 20.000 de euro lunar folosindu-și telefonul. Cum reușește
Foto simbol: Pixabay

O tânără face 20.000 de euro în fiecare lună, iar singurul obiect de care are nevoie este telefonul ei. Ea a dezvăluit secretul succesului și modul prin care reușește să câștige atâția bani fără prea mult efort.

Cum reușește să câștige sume imense de bani

Tânăra este o studentă la fotografie și a spus, pe contul ei de TikTok, că reușește să câștige 20.000 de euro în fiecare lună. Ea le-a arătat urmăritorilor ei că își pot monetiza fotografiile făcute cu telefonul lor, fără să aibă nevoie de echipamente scumpe, informează Cancan.

Ea spune că sunt companii care caută conținut original pe care să îl utilizeze în campaniile lor de marketing și publicitate, iar pozele făcute cu telefonul, care sunt considerate neprofesionale, sunt ceea ce caută ele.

Platforme precum Shutterstock și Adobe Stock sunt două dintre cele care permit încărcarea fotografiilor în mod gratuit. În plus, tânără spune că nu calitatea imaginii este elementul căutat de companii, ci abordarea strategică. Ea spune că durează în jur de 20 de minute să își editeze și eticheteze corect pozele, prin alegerea cuvintelor cheie cât mai exacte.

Cel mai important pas

Etichetarea fotografiilor este esențială pentru ca ele să aibă succes. Una dintre cele mai virale poze ale ei i-au adus 26.000 de euro în ultimii doi ani, fiind o poză panoramică a Monterey, California, fiind descărcată de peste 4.000 de ori.

„Totuși, a fost o fotografie foarte frumoasă, ceea ce a făcut-o cu adevărat să se vândă a fost etichetarea”, a spus tânăra.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră