O tânără din Rădăuți a obţinut ordin de protecţie față de mama sa. Femeia a lovit-o pentru că nu e de acord cu iubitul ei

O tânără din Rădăuți a obţinut ordin de protecţie față de mama sa. Femeia a lovit-o pentru că nu e de acord cu iubitul ei
Sursa foto: Pixabay.com

O tânără de 20 de ani din Rădăuți, Suceava, a obținut un ordin provizoriu de protecție față de mama sa, o femeie de 54 de ani, după ce aceasta a lovit-o și a amenințat-o.

O femeie are ordin de restricție și nu se poate apropia de fiica sa

Fata locuiește singură într-un apartament din Rădăuți aflat pe numele mamei sale. Între cele două au existat mai multe certuri din decembrie anul trecut, de când fata și-a făcut un iubit cu care mama sa nu e de acord, noteză News Bucovina.

Vineri seară, în jurul orei 20.45, când tânăra se întorcea de la muncă, s-a întâlnit pe stradă cu mama sa, care a început să o tragă de păr și s-o amenințe.

Fata a mers la poliție, iar agenții au constatat că există risc asupra vieții și integrității ei. Prin urmare, aceștia au emis un ordin provizoriu de restricție față de femeie, valabil cinci zile, așa încât aceasta nu mai are voie să se apropie de fiica sa în această perioadă.

De asemenea, polițiștii au deschis un dosar penal vizând infracțiunile de amenințare și violență în familie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`