O tânără de 24 de ani din Vaslui, care a născut luna trecută, a fost bătută crunt de partener. Ei au împreună trei copii

O tânără de 24 de ani din Vaslui, care a născut luna trecută, a fost bătută crunt de partener. Ei au împreună trei copii
Sursa foto: Pixabay.com

O tânără de 24 de ani din comuna vasluiană Rafaila a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost bătută de partener, un individ în vârstă de 40 de ani. Vecinii spun că acesta devine violent când consumă alcool. În urmă cu mai mulți ani, el a fost arestat pentru furt. Ei au trei copii și femeia tocmai ce născuse luna trecută.

Tânără mamă, bătută de iubit

„Când am trecut la deal, se certau. Când am ajuns acasă, am auzit că a trecut pe aici, că a bătut-o. S-a auzit când a venit poliția la ei. Vecinul de aici a chemat ambulanța. A dus-o la spital”, a povestit o localnică, pentru Știrile Pro TV.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital.

„A găsit pacienta în stare gravă la nivelul capului, fiind necesară, ulterior, intervenția unui echipaj cu medic de la ISU. După ce a fost stabilizată, a fost transportată la spitalul județean Vaslui”, a declarat dr. Dan Ungureanu, de la Ambulanța Vaslui.

Bărbatul violent s-a baricadat în casă

Între timp, bărbatul s-a baricadat în casă cu cei trei copii. Pentru că nu voia să iasă, au fost chemați mascații. El a fost încătușat și dus la audieri. Pe numele individului a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. De asemenea, el a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cei trei copii, doi băieți de unu, respectiv trei ani și nou-născuta, au fost preluați de Protecția Copilului Vaslui. Soarta lor depinde acum de rezultatul anchetei sociale.

Deocamdată ei sunt la spital, căci sunt cu toții răciți. Doi reprezentanți ai Protecției Copilului stau în permanență cu ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`