O șoferiță a sărit la bătaie pe o șosea în lucru din Timiș, după ce tot ea a greșit (VIDEO)

O șoferiță a sărit la bătaie pe o șosea în lucru din Timiș, după ce tot ea a greșit (VIDEO)
Sursa foto: Captură Video - Instructor auto Mircea Crisan / Facebook

O șoferiță din Arad a sărit la bătaie, după ce tot ea i-a șicanat pe ceilalți participanți la trafic. Incidentul s-a petrecut în Giarmata, pe drumul judeţean care face legătura între autostradă şi Timişoara, fiind surprins de camera de bord a unui alt conducător auto, informează Arad Online.

Bătaie în trafic, în județul Timiș

Tânăra a intrat cu mașina pe prima bandă, unde circulația e interzisă din cauza lucrărilor la drum. Indignat că i-a ridicat pe parbriz tot praful, șoferul unei mașini de pe a doua bandă a oprit brusc și a blocat-o pe femeie cu autoturismul său. După un schimb de replici, cei doi șoferi și pasagerii au început să se ia la bătaie, încăierarea fiind declanșată de șoferiță.

„Totul a început de la şoferiţa care conducea Opel Corsa. Ignorând semnificația indicatoarelor, aceasta circula neregulamentar pe partea dreaptă a drumului pentru a depăși coloana de maşini care circula regulamentar. Cea mai gravă problemă era că acțiunile ei puneau în pericol integritatea parbrizelor celorlalți participanți care circulau regulamentar. Intrând cu viteză în zonele care nu erau asfaltate şi împrăștiind pietre peste ceilalți conducători auto care respectau regulile de circulație, inclusiv peste cel care se deplasa cu BMW-ul. Nu pot să spun dacă făcea asta intenționat sau din cauza neînțelegerii pericolului pe care îl crea prin modul în care circula.

Cel cu BMW-ul a blocat-o neregulamentar, pentru a-i reproșa comportamentul. În această situație tensionată, a avut loc o escaladare a conflictului, când a ieşit furios pasagerul din Corsa, părând să nu conştientizeze nici el că ei au fost cei care au greșit inițial.

Schimbul de lovituri a fost declanşat tot de către șoferiță, care a lovit prima conducătorul BMW-ului cu piciorul, după ce anterior doar se împingeau. Îi inţeleg furia celui care conducea BMW-ul, dar nu a procedat regulamentar blocând traficul”, a explicat în descrierea clipului cel care l-a postat pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios