O simplă ceartă între doi vecini s-a transformat într-o tragedie in Dâmbovița. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost înjunghiat

O simplă ceartă între doi vecini s-a transformat într-o tragedie in Dâmbovița. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost înjunghiat
Foto: Facebook / Politia Romana

O simplă ceartă intre doi vecini s-a transformat într-o tragedie în Dâmbovița. Un bărbat în vârsta de 60 de ani s-a luat la harță cu un altul de 64 de ani, iar conflictul s-a terminat cu o crimă oribilă.

Locuitorii din Ghinești, județul Dâmbovița, sunt șocați de crima comisă de unul dintre concetățenii lor. Mai exact, un bărbat de 64 de ani, care si-a înjunghiat propriul vecin.

Un bărbat de 60 de ani și-a ucis vecinul cu un cuțit

Potrivit anchetatorilor, cei doi bărbați s-ar fi luat la ceartă. Însă, conflictul a degenerat, iar la un moment dat, bărbatul a recurs la un gest extrem. A luat un cuțit și l-a rânit mortal pe vecin.

Imediat după ce a comis crima, în plină zi, bărbatul a sunat la 112 și a povestit întreg incidentul. Polițiștii l-au reținut pe agresor, iar acum cazul este acum cercetat de procurori în vederea stabilirii cauzei producerii incidentului.

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru omor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`