O româncă ucisă în atacul de la liceul din Winder, SUA. Era profesoară de matematică

O româncă ucisă în atacul de la liceul din Winder, SUA. Era profesoară de matematică
Image by Golda Falk from Pixabay

Printre cele patru persoane ucise în atacul care a avut loc la un liceu din orașul Winder, statul american Georgia, se numără și o româncă. Cristina Irimie avea 53 de ani și era stabilită în SUA, fiind profesoară de matematică în unitatea de învățământ respectivă, potrivit Adevărul.

Românca era profesoară de matematică la liceul din Winder

Apropiații profesoarei au confirmat decesul.

„Cu inimile îndurerate anunțăm plecarea dintre noi a iubitei noastre profesoare, soție, fiică, prietenă Cristina Irimie. Viata ei a fost scurtată de tragicul eveniment care a avut loc la liceul din Winder, Georgia. Viața ei a fost dedicată modelarii minții și inimile studenților și a comunității. Membră remarcabilă a comunității românești din Atlanta, Georgia lasă în urmă un vid greu de înlocuit”, spun apropiații femeii, potrivit gofundme.

Alte trei persoane ucise în atac

În atacul de la liceul din Winder, în urma căruia a fost arestat un băiat de 14 ani, au fost ucise alte trei persoane.

Pe lângă Cristina Irimie, au mai fost uciși un alt profesor și doi elevi.

Richard Aspinwall era profesor de matematică și antrenor secund în echipa de fotbal a școlii. Celelalte două victime, elevii Christian Angulo și Mason Schermerhorn, aveau vârste de doar 14 ani.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”