O româncă își caută mama biologică după zeci de ani de când a fost adoptată peste ocean

O româncă își caută mama biologică după zeci de ani de când a fost adoptată peste ocean

O tânără în vârstă de 33 de ani, născută în București și adoptată  când avea 10 luni de o familie iubitoare din Canada, își caută, în prezent, familia sa biologică din România.

„Vă rog mult să mă ajutați să îmi împlinesc visul de a-mi cunoaște mama și poate chiar si frații dacā există”, se menționează într-un anunț pe pagina de facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Luciana a fost crescută de mamă și străbunici în primele 10 luni de viață, apoi a fost adoptată de o familie de canadieni din Quebec

Tot ce știe este că se numea la naștere Tecla Luciana Nicoleta și s-a născut la data de 3 februarie 1990 iar din informațiile pe care le are reiese că mama sa purta numele de Tecla Ionica Emilia, care avea 21 de ani când a adus-o pe lume și lucra la o centrală termică.

Dorește să o cunoască pe mama sa biologică și, eventual, pe frații sau surorile sale

Cei care dețin informații sunt rugați să trimită un mesaj administratorilor paginii amintite de Facebook.

Atașăm anunțul integral al tinerei:

SALUTĂRI din CANADA !

Numele meu la naștere a fost TECLA NICOLETA LUCIANA si sunt născută la data de 3 FEBRUARIE 1990 in BUCUREȘTI. Numele mamei mele era TECLA IONICA EMILIA, domiciliată în BUCUREȘTI sectorul 4 șoseaua GIURGIULUI.

Știu că atunci străbunicii mei au avut grijă de mine împreună cu mama mea, deoarece tatăl fiind trecut necunoscut pe certificatul meu de naștere. Mi-au spus că mama mea a lucrat la o centrală termică când avea 21 de ani și că tot la această vârsta m-a și dat spre adopție.

La vârsta de 10 luni am fost adoptată de o familia din Quebec care m-a crescut cu atât de multă iubire pot spune că chiar nimic nu mi-a lipsit. Apelez azi la această pagină sì vă rog mult să mă ajutați să îmi împlinesc visul de a-mi cunoaște mama și poate chiar si frații dacă vor exista.

Vă mulțumesc din suflet pentru DISTRIBUIRI si orice informație aveți scrieți in privat la această pagină“.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios