O româncă a obținut 33.000 de euro de la un italian / Cum a reușit femeia să pună mâna pe mica avere

O româncă a obținut 33.000 de euro de la un italian / Cum a reușit femeia să pună mâna pe mica avere
Foto: Politia de frontiera romana

O româncă de 38 de ani a obținut de la un italian o sumă generoasă de 33.000 de euro, prefăcându-se că este îngrăgostită până peste cap de el. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, nu și-a dat seama de adevărata intenție a femeii și i-a trimis de mai multe ori bani, potrivit Antena 3.

Românca s-a prefăcut că este îndrăgostită de el

Cei doi s-au cunoscut pe internet, au început să vorbească, femeia a început să îi spună italianului apelative precum „iubitule” și îi trimitea mesaje pline de iubire.

Toate acestea l-au făcut pe bărbat să creadă că ea este într-adevăr îndrăgostită de el. Treptat, românca a început să îi ceară ajutorul financiar în diverse situații, atât pentru zile de naștere, înmormântări, cât și pentru vizitele la dentist.

Bărbatul a avut intenții bune cu femeia, așadar s-a hotărât s-o ajute și îi transfera bani când acesta avea nevoie, iar suma de bani primită de româncă se ridică la 33.000 de euro.

Cei doi au avut o relație la distanță timp de aproximativ un an și jumătate, timp în care s-au văzut doar de două ori.

Relația a ajuns la tribunal

Italianul este dezamăgit și furios pentru că a fost dus de nas de către femeie, dar ea susține, prin avocații săi, că întrei ei chiar există o relație de iubire foarte puternică și că banii pe care i-a primit sunt cadouri din partea iubitului.

În cele din urmă, bărbatul îi cere româncei 100.000 de euro despăgubiri financiare, morale și personale, deoarece l-a păcălit și l-a făcut să creadă că este îndrăgostită de el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`