O româncă a jefuit un turist la metroul din Milano reușind să facă dispărută o sumă uriașă de bani

O româncă a jefuit un turist la metroul din Milano reușind să facă dispărută o sumă uriașă de bani
ansa.it

O româncă a fost arestată în Italia, după ce a jefuit un turist, ce tocmai ieșea din metrou la Gara Centrală din Milano, informează ansa.it.

În mod suprinzător, probabil chiar și pentru hoață, ea a reușit să subtilizeze din geanta turistului nu mai puțin de 14.000 de euro.

Incidentul s-a produs, duminică, pe 11 decembrie. Victima, un bărbat de 35 de ani din Azerbaidjan, a realizat că a rămas fără importanta de bani, după ce a descoperit că fermoarul de la geantă era deschis.

Banii nu au mai fost recuperați în întregime

Alertați de păgubaș, polițiștii au reușit să o prindă relativ rapid pe hoață, numai că doar o mică parte din pagubă a fost recuperată, 1.400 de euro.

Polițiștii sunt mai mult decât siguri de faptul că tânăra să fi reușit să transfere majoritatea banilor unui complice care o însoțea în metrou și care a dispărut fără urmă.

Românca avea antecedente penale în Italia

Protagonista furtului, o româncă în vârstă de 21 de ani, are antecedente penale în Peninsulă, tot legate de furt. Ea a fost arestată

Complicele nu a putut fi identificat și, cel mai probabil, a scăpat înainte de sosirea autorităților. Ea a fost arestată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`