O româncă a fost condamnată la 5 ani de închisoare, după ce a păcălit un italian / Ce sumă trebuie să îi înapoieze septuagenarului

O româncă a fost condamnată la 5 ani de închisoare, după ce a păcălit un italian / Ce sumă trebuie să îi înapoieze septuagenarului
Foto simbol: Pixabay

O româncă a fost condamnată la cinci ani de închisoare, după ce l-a păcălit pe un septuagenar din Italia. Femeia l-ar fi făcut pe bărbat să își cheltuie toată averea cu ea. După 5 ani de la cele întâmplate, judecătorii au dat o primă sentință în acest caz și anume 5 ani de închisoare. Acum, ea trebuie să îi plătească bărbatului 700.000 de euro.

Când a început relația cu italianul, pe atunci în vârstă de 70 de ani, românca avea 28 de ani. În 2019, ea a fost reținută pentru 24 de ore, după ce bărbatul a depus o plângere împotriva ei.

După doi ani de relație, italianul a început să fie nemulțumit de ce se întâmplă între el și româncă, mai ales că femeia i-a cerut de mai multe ori sume de bani, iar apoi nu i-a mai răspuns la telefon.

Românca trebuie să îi înapoieze bărbatului 700.000 de euro

După ce Tribunalul Gorj a dat o primă sentință, magistrații au găsit-o pe femeie vinovată de  înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave, dar și de spălarea banilor în formă continuată.

Acum, românca îi este datoare italianului cu 675.000 de euro și trebuie să stea la închisoare cinci ani de zile.

„Am suferit daune economice enorme, parțial compensate prin această sentință. Mult mai gravă e situația prin care am trecut eu în cei șapte ani, am pierdut șapte ani din viață”, a spus italianul, care se consideră a fi nemulțumit de sentința judecătorilor.

„Nu au luat în considerare acte, nu au luat absolut nimic în considerare, nu mi s-au luat martori în considerare, nimic, nimic, nimic”, a spus femeia condamnată, scrie stirileprotv.ro.

Avocatul femeii a menționat că italianul ar fi oferit unei fete din Galați o proprietate și că Simona a avut dreptul doar de a folosi bunul respectiv.

Pe lângă cei aproape 700.000 de euro, italianul ar urma să primească alți 10.000 de euro daune morale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`