O profeție făcută de Baba Vanga pentru 2023 tocmai s-a adeverit! Ce s-a întâmplat recent

O profeție făcută de Baba Vanga pentru 2023 tocmai s-a adeverit! Ce s-a întâmplat recent
Foto: captura video.

Baba Vanga este recunoscută în întreaga lume, iar în ciuda faptului că a încetat din viață în 1996, oamenii continuă să vorbească despre ea și despre predicțiile sale.

O profeție făcută de Baba Vanga pentru 2023 s-a adeverit

Mulți afirmă că Baba Vanga a anticipat pandemia COVID-19 și a făcut previziuni corecte și în ceea ce privește diverse probleme politice.

Originară din Bulgaria, Baba Vanga a decedat acum 27 de ani, dar rămâne o figură emblematică pentru teoreticienii conspirației, mai ales după ce unele dintre previziunile ei s-au dovedit a fi adevărate.

Baba Vanga a făcut predicții pentru fiecare an până în 5079, afirmând că în 2023 planeta va fi afectată de o furtună solară masivă cu consecințe devastatoare, scrie Romaniatv.

A avertizat că un tsunami solar” amenință să distrugă câmpul magnetic al Pământului, cauzând întreruperi masive în comunicare și generând diverse probleme.

Oamenii de știință au rămas șocați

Furtunile solare apar atunci când o explozie de energie este eliberată de Soare, trimițând înspre Pământ sarcini electrice, câmpuri magnetice și radiații. Ele pot cauza fenomene atmosferice fascinante, precum aurora boreală. Recent, locuitorii din Marea Britanie au fost anunțați că au șansa să vadă acest spectacol de lumină chiar de la ei acasă în Cornwall, cu o zi înainte de a lovi furtuna solară.

Aurora poate fi observată în nordul îndepărtat al Scoției la fiecare câteva luni. La data de 1 Decembrie, un eveniment clasificat ca G2″ de către Administrația Națională pentru Oceane din SUA a avut loc. Aceasta înseamnă că furtunile solare ar putea afecta sateliții și rețelele de energie. Predicția Babei Vanga despre acest fenomen s-a confirmat, surprinzând oamenii de știință, care au fost înștiințați cu privire la previziunile sale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`