O profesoară de religie a plecat cu banii strânși de la elevi pentru o tabără. Ce le-a spus copiiilor

O profesoară de religie a plecat cu banii strânși de la elevi pentru o tabără. Ce le-a spus copiiilor
Sursa foto: Pixabay.com

Un caz șocant a avut loc la o școală din Constanța unde o profesoară de religie este acuzată de părinți că ar fi fugist cu banii elevilor pe care i-a strâns pentru o tabără. Ea le-ar fi spus că vor face activități distractive în vară și a adunat peste 1.700 de lei de fiecare, dar nu a mai existat nicio tabără.

Excursia la Brașov nu a mai avut loc

Profesoara a profitat de încrederea părinților dobândită în urma faptului că este titulară de mai bine de 20 de ani. Ea a discutat cu fiecare părinte în particular și le-ar fi cerut bani pentru escursie. Tabăra ar fi trebuit să aibă loc în vară, în Brașov, dar fără să anunțe conducerea școlii, conform observatornews.

Dascălul a strâns peste 35.000 de lei de la cei 20 de elevi. Părinții nu au ai văzut banii, iar copiii nu au mai mers în tabără pentru că a fost anulată.

Femeia este de negăsit. Nu răspunde la telefon și se află în concediu medical timp de două săptămâni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:22 - Simona Spătaru, despre cazul dronelor: Așteptarea aceasta infinită pentru a modifica două virgule într-un text de lege este complet inexplicabilă pentru Guvern (VIDEO)
21:56 - Avocații lui Nelu Tătaru, după perchezițiile din biroul de la spitalul din Huși: Au durat mai mult de șapte ore. Nu s-a găsit nicio bancnotă / S-a găsit o găină, nu s-au găsit ouăle. Nu era găina din anchetă (VIDEO)
21:54 - Mihai Ghigiu, despre referendumul lui Nicușor Dan: “În Consiliul General, PSD va vota pentru acest referendum/ Guvernul nu va da OUG” (VIDEO)
21:52 - 10 alimente cu „zero calorii”, recomandate persoanelor care vor să piardă din greutate
21:24 - Raluca Turcan, despre schema nou-lansată pentru industria cinematografică: Statul ungar a câștigat 1,2 miliarde de euro în urma unei scheme similare. Noi anticipăm în perioada următoare peste 370 de milioane de euro (VIDEO)
21:24 - Cât costă un abonament la sală în România. Sunt mai scumpe decât în Vest
21:23 - Poliția Română a confirmat că cei trei copii dați dispăruți au fost depistați alături de tatăl lor în Serbia: „La acest moment, minorii sunt în afara oricărui pericol”
21:02 - Sondaj CURS: Patru candidați cu șanse să intre într-un tur 2 împotriva lui Marcel Ciolacu la prezidențiale. PSD și PNL, pe primele poziții la parlamentare
20:58 - Ce mesaj a postat Liam Payne cu o oră înainte să moară. A căzut de la etajul 3 al unui hotel
20:57 - Raluca Turcan, despre referendumul lui Nicușor Dan: Să dăm o Ordonanță de Urgență, să fie secțiile de votare suprapuse și să sprijinim o consultare a bucureștenilor, care este necesară pe niște chestiuni foarte importante (VIDEO)