O portugheză, victima lui Gregorian Bivolaru: „Ni s-a spus că actul sexual era autorizat de Dumnezeu”

O portugheză, victima lui Gregorian Bivolaru: „Ni s-a spus că actul sexual era autorizat de Dumnezeu”

Agnes Arabela Marques, o femeie din Portugalia a ajuns în București pe când avea 15 ani și l-a cunoscut pe Bivolaru care oferea cursuri de Tantra yoga.

Bivolaru era considerat un „zeu” de către adepții săi

Se întâmpla în 1999, în București, iar Agnes și sora sa voiau să învețe Tantra yoga sau „yoga dragostei”, o practică din hinduism care vizează împlinirea sexuală, arată ȘtirileProTV.

Tânăra care pe atunci avea 15 ani a stat la ashram o vreme și apoi, spune ea, „m-a invitat la el acasă”. La rândul lor, și celelalte victime erau constrânse la diverse practici sexuale cu scopul de a fi oferite liderului pentru a întreține relații sexuale cu el sub pretextul inițierii spirituale.
„Și apoi a venit rândul meu”, a spus Agnes.

Gregorian Bivolaru a obligat-o să își piardă virginitatea și să țină totul secret. Un fel de „cadou de bun venit. Ni s-a spus că actul sexual a fost o consacrare, că era autorizat de Dumnezeu”, a adăugat Agnes. „Nu exista o vârstă minimă. Majoritatea erau minori”, a mai mărtirisit Agnes.

Arestat în Franța, recent, după o operațiune de amploare a polițiștilor, Gregorian „Guru” Bivolaru – . fondator al Mișcării pentru Integrare Spirituală în Absolut, în vârstă de 71 de ani – va fi pus, oficial, sub acuzare.

Bivolaru este acuzat de trafic de persoane, răpire și de constituirea unei rețele internaționale de yoga prin intermediul căreia nu făcea altceva decât să racoleze femei tinere pe care le agresa sexual.

„Guru” Bivolaru a fost condamnat în România la 6 ani de închisoare pentru sex cu o minoră și a executat un an și două luni înainte de a fi eliberat condiționat.
Potrivit legislației franceze, Gregorian Bivolaru poate primi o sentință de 30 de ani de închisoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`