O nouă zi de căutari s-a încheiat fără rezultat: Cei 4 dispăruţi în râul Mureș nu au fost găsiţi

O nouă zi de căutari s-a încheiat fără rezultat: Cei 4 dispăruţi în râul Mureș nu au fost găsiţi
Tragedie pe râul Mureş: o barcă cu 12 persoane s-a răsturnat! Un minor a decedat, iar alţi 2 copii şi 2 adulţi - daţi dispăruţi

O nouă zi de căutări în cazul celor patru persoane dispărute în râul Mureș s-a încheiat fără rezultat. Aceștia sunt în continuare dați dispăruți, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat.

Continuă operațiunile de căutare

Pompierii şi scafandrii nu au reuşit să găsească trupurile celor doi copii şi doi adulţi dispăruţi, în a doua zi de căutări.

Echipajele s-au retras la bază, iar căutările vor fi reluate miercuri dimineaţă: „În acest moment cele 4 persoane dispărute, doi copii şi doi adulţi, nu au fost găsite. În această seară, începând cu ora 19:00, echipajele de scafandri s-au retras la bază. 2 echipe de căutare-salvare din cadrul ISU Timiş şi ISU Arad vor continua misiunea la suprafaţă pe tot parcursul nopţii”, a transmis ISU Timiş, marţi seară.

În cursul zilei de marţi, aproximativ 30 de pompieri şi mai multe echipaje de scafandri au intervenit pentru căutarea celor patru persoane dispărute, doi copii şi doi adulţi, în apele râului Mureş, după ce duminică seară barca în care se aflau s-a răsturnat. În sprijinul acestora a intervenit şi un elicopter.

De asemenea, a fost solicitat sprijin şi au început căutările şi pe teritoriul Ungariei. Barca în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, duminică seară, în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş. Şapte persoane au reuşit să se salveze, iar un copil de 3 ani a fost declarat decedat. Alte patru persoane, doi copii şi doi adulţi, sunt căutate încă de pompieri şi scafandri. Conducătorul bărcii a fost reţinut pentru 24 de ore, însă a fost eliberat, el fiind cercetat în libertate pentru ucidere din culpă. Barca lui nu era înmatriculată şi el nu deţinea certificat de conducere a ambarcaţiunii. De asemenea, bărbatul consumase alcool.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:30 - Marcel Ciolacu: Anul viitor românii plătesc aceleași impozite pe proprietate. Am amânat până la 1 ianuarie 2026 aplicarea noului mod de calcul al valorii impozabile pentru clădiri (VIDEO)
12:26 - O bandă de hoți care a dat spargerea în București a fost prinsă în Timiș
12:18 - Ciocolata va ajunge de la un desert accesibil, la un produs de lux. Prețurile la cacao au atins niveluri recorduri
12:16 - Marcel Ciolacu: Politicieni disperați să își facă loc în turul 2 inventează scenarii iresponsabile. Nu va exista nicio imixtiune a Rusiei în procesul electoral / Aprobăm noi măsuri de sprijin pentru R. Moldova (VIDEO)
12:01 - Florin Roman, după declarațiile lui Gigi Becali: Blatul politic între PSD/AUR și Marcel Ciolacu/George Simion a fost confirmat cu nonșalanță din interior
11:59 - Oanei Paraschiv i s-a pus pata pe Sorin Brotnei. Ce s-a întâmplat după Asia Express
11:49 - 5 joburi moderne pe piața locală a resurselor umane
11:48 - Adrian Țuțuianu, despre o posibilă înțelegere între AUR și PSD: „Aceste acuzații dovedesc incapacitatea celor doi contracandidați, Ciucă și Geoană, de a performa electoral” (VIDEO)
11:39 - Alexandru Dimitriu: USR nu o să intre la guvernare cu PSD, acest partid toxic care a nenorocit România atâta timp (VIDEO)
11:36 - Încă o maimuță a murit la grădina zoologică din Hong Kong. Bilanțul mamiferelor moarte a ajuns la 12. Cauza decesului ar fi solul infectat cu o bacterie care poate afecta și oamenii