O nouă controversă după un apel la 112. Polițiștul s-ar fi răstit la un apelant și l-ar fi numit… „lache”

O nouă controversă după un apel la 112. Polițiștul s-ar fi răstit la un apelant și l-ar fi numit... „lache”

Încă un caz şocant cu poliţiştii de la 112. Un bărbat din Alexandria a alertat autorităţile dupa ce o femeie a fost la un pas sa se arunce in fata masinii, insa, a primit un raspuns…neaşteptat. Poliţistul s-ar fi răstit la el şi l-ar fi numit… „lache”.

Se pare că nu s-a schimat nimic la serviciul 112 de la cazul Caracal. Indiferenţa poliţiştilor a fost sesizat de această dată de căre un bărbat care susţine că a sesizat în scris Inspectoratului de Poliţie modul în care poliţistul a răspuns la apelul de urgenţă.

Se pare că bărbatul ar fi apelat serviciul de urgenţă la numărul 112 pentru a anunţa că pe strada Cuza Vodă din municipiul Alexandria este o femeie care se aruncă în faţa maşinilor.

„Am sunat la 112 să le spun că pe strada Cuza Vodă din Alexandria e o femeie care se aruncă în faţa maşinilor. Am fost transferat către un domn poliţist care m-a întrebat de ce nu am oprit maşina, să o conving eu pe doamna aceea cu probleme să părăsească carosabilul. I-am spus că nu e asta treaba mea, ci a Poliţiei. Apoi a ridicat tonul, mi-a spus că nu e treaba dansului să consilieze persoane cu probleme psihice. M-am enervat şi l-am întrebat cum se numeşte. A refuzat să răspundă, apoi mi-a spus Băi, Lache!. Da. Poliţistul de la 112 mi-a spus Băi, Lache! şi a închis”, a mărturisti bărbatul care apelase la serviciul telefonic de urgență.

De cealaltă parte, reprezentanţii Poliţiei Teleorman spun că au ascultat înregistrarea şi ceea ce susţine apelantul nu se confirmă. Poliţiştul nu i-ar fi spus „Băi, Lache”, ci doar „OK”.

În acest moment, se verifică situaţia apărută în spaţiul public şi nu ştim ca cetăţeanul să fi făcut plângere, dar pe înregistrare nu apare apelativul în cauză.”, au declarat reprezentanţii IPJ pentru Ziarul Liber în Teleorman.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`